Cel mai sincer apel la departamentul de relatii cu clientii Telekom

Telekom se află în cădere liberă de peste un an și asta nu mai este un secret pentru nimeni. S-au făcut disponibilizări în masă dar nu precum cele anuale unde scopul era pensionarea anticipată ci vorbim de oameni cu functii de management, head of office, până la simpli angajați entry level care beneficiază de salarii compensatorii sau interviu pentru o altă poziție în cadrul companiei. Aceeași strategie a fost aplicată cu jumătate de an înainte de vânzarea Cosmorom si Zapp.

În piață se zvonește deja că Orange va prelua partea fixă a Telekom, având nevoie de infrastructura Romtelecom, serviciile de internet si televiziune ar fi vânate tot de către Orange pe când RCS RDS se pregătește să cumpere clienții serviciilor de telefonie mobilă. La fel se spune și de catre UPC unde deja angajații UPC au reduceri de angajați Vodafone.

De peste 2 luni (două luni) servicii precum info cost, info factura, reîncărcare de pe abonament, sunt deja legende pentru clienții Telekom. După lungi așteptări, m-am gândit că poate prin intermediul serviciului de relații cu clienții aș putea face o reîncărcare recurentă cu beneficii pe un număr de telefon prepaid, de pe un abonament de voce Telekom. Ceea ce am apreciat întotdeauna la angajații telekom este că atunci când își dau seama că sunt neputincioși, nu încearcă să caute scuze sau să vândă abonamente ilegal cum încerca Orange luna trecută când au intrat in vigoare noile prevederi asupra taxării în Roaming.

Pe scurt, când angajatului Telekom îi este suficientă durerea de cap, își bagă picioarele și spune tot. Astfel, am aflat că toate serviciile indisponibile acum vor fi indisponibile pe termen nelimitat. Se “încearcă remedierea” de peste două luni și nu există un termen de rezolvare.

Telekom fail
  1. Păi… cum de mai ai telekom?

    Cristian Iosub