Cele mai mici tarife pentru apelurile către România

Click Phone reduce tarifele devenind providerul cu cel mai mic tarif VoIP  pentru persoanele fizice.

Vă informăm că am redus tarifele cu 22% catre destinațiile mobile Vodafone și Orange din Romania și cu 25% către destinațiile mobile Cosmote și DigiMobil și cu 8% către orice rețea fixă din România.

 

 

Astfel, noile tarife sunt:

Romania fix Romtelecom0.014 euro/min
Romania fix – alti operatori0.014 euro/min
Romania Vodafone mobil0.046 euro/min
Romania Orange mobil0.046 euro/min
Romania Cosmote mobil0.046 euro/min
Romania DigiMobil0.046 euro/min
Romania Romtelecom mobil0.046 euro/min
Romania Zapp mobil0.046 euro/min

În plus au și un widget foarte mișto, numit Click2Call prin intermediul căruia un client poate primi apeluri telefonice în mod gratuit direct de pe site.  Exemplul acestui widget poate fi regăsit în pagina mea de contact, deasupra formularului de contact.

Practic, dacă un client vrea să ia legătura cu mine, folosește comanda de apelare din widget iar serverul ClickPhone ne va suna pe mine și pe el simultan stabilind astfel contactul fără foarte mare efort. Bineînțeles, cineva trebuie să plătească, iar acela sunt eu. Dar la ce tarife sunt … pot să mă lăfăi deja, că nu am nici un stres. Mai ales că la orice reîncărcare primesc și minute bonus.

Și rezultatul : Multumim pentru comanda dumneavoastra plasata pe http://www.clickphone.ro la data de 2012-09-12 04:15:48 (numar comanda: 13935142). 🙂

  1. Trebuie sa incerc si eu optiunea de sunat de pe siteul meu …. o inventie super pentru siteul meu de prezentare produse avon 🙂

    Sper sa fac vanzari mai mari …

    • Pt site de vanzari ? E exact ce ai nevoie ! Vezi ca ai si optiunea de a selecta din ce tari sa poti fi apelata 🙂

  2. şi mai convenabil cred că e http://www.alonia.ro cu 1c/min către fix şi 3,4c/min către mobil fără TVA. cred că şi preţurile de mai sus sunt tot FĂRĂ TVA.

    Cristian Iosub