Chinezii nu fură

O chestie foarte mișto am observat în ultimele 9 luni de interacțiune cu persoane de naționalități diverse : chinezii nu fură. Dacă am magazinul plin de chinezi/asiatici, pot să mă duc liniștit să beau o cafea. Marfa o voi găsi la locul ei.
Pentru că majoritatea țărilor asiatice su acorduri încheiate cu Italia privind regimul vizelor, invazia de turiști este evidentă. Viza se pune pe pașaport la sosire. Singura condiție e să nu facă prostii!

Vorbeam cu o amică din China și spunea că sunt mai mulți factori care îi împiedică să fure : educația, onoarea și frica de interdicție. În majoritatea cazurilor penale, asiaticii sunt trimiși înapoi cu interdicție 3-5 ani de a mai călca în Italia. Există și uscăciuni în pădure, dar totul se întâmplă între ei. Violuri, crime, tâlhării etc, se fac numai între ei nu și față de europeni.

Ar trebui și țigănușii noștri să învețe ceva din treaba asta.
Am găsit pe internet un articol destul de bunicel privind relațiile China – Italia aici.

20120825-223706.jpg

  1. chinezii tac si fac …pe ei n-ai sa-i vezi niciodata la coltul strazii cu berea-n mana , facand scandal si umflandu-se muschii pe ei…pacat ca noi romanii nu invatam nimic de la alte popoare …trecem ca gasca prin apa….

  2. […] în vedere părerea mea anterioară din articolul de aici despre chinezi / asiatici și legislația (1) și (2), cum paștele măsii să fii atât de imbecil […]

    Cristian Iosub