CinniBird și Flic de la Tassimo

Lumea Tassimo este un program de loialitate dedicat clienților ce achizitionează produse Tassimo T-disc-uri si aparate Tassimo Bosch. După înscrierea online, de fiecare dată când Participantul achiziţionează produse Tassimo T-disc participante la programul de loialitate, acumulează puncte pe care ulterior le poate utiliza la in schimbul premiilor Tassimo.

Până acum mi-am luat un Flic, vreo două CinniBird, ceva T-Disc Dispenser si un T-disc Holder, niște lingurițe drăguțe, niște pahare nefolositpare Togo Aroma Cup și un set de pahare de sticla geniale. Tot mai trebuie sa imi vina o boxa portabilă, ceva seturi de forme creative pe care le aplici deasupra ceștii de cafea și poți pudra diverse forme.

Piesele de rezistență sunt Flic-ul și CinniBird-ul. Flic-ul în reprogramez de o zi încoace și ămi vin idei continuu de utilizare a lui. Acum îmi pare rău că nu am luat mai multe, dar când mă decid pot să comand direct de pe siteul producătorului cu vreo 35$

CinniBird e genial. Are o formă destul de … interesantă mai ales că vibrează pentru a împăștia pudra deasupra cafelei. Poate semăna chiar cu IRIS 🙂

Dar nu numai pentru a desena pe spuma de la cafea poate fi folosit. Poate fi folosit și pentru a orna farfuriile cu diverse desene. Prețul unui CinniBird este de 30$.

Recomandarea săptămânii
Gazduire web
      Cristian Iosub