Coca-Cola Life

Din anii ’20 si pana in prezent, logo-ul Coca-Cola n-a aparut niciodata pe un alt background decat cel rosu. Insa, zilele trecute compania a ales sa lanseze un nou produs in Argentina cu logoul pe fundal verde.

Noua bautura se numeste Coca-Cola Life si este indulcita cu zahar si un indulcitor obtinut din Ștevie (o planta originara din Paraguay).

De asemenea, ambalajul este unul inovator, foarte premiat si confectionat din materiale reciclabile in totalitate, iar 30% din materialul folosit pentru producerea ambalajului este obtinut din plante.

Din punctul de vedere al numarului de calorii, Coca-Cola Life se incadreaza intre o cola normala (250 de calorii) si Diet Coke (0 calorii), avand 108 calorii/ 600 ml.

coca_cola_stevie

Inca nu exista informatii cu privire la introducerea acestei noi bauturi pe alte piete. Insa, avand in vedere ca bautura Coca-Cola Zero a fost lansat in 2005 exclusiv pe piata din Australia, pentru ca apoi sa se vânda peste tot in lume, e foarte posibil sa se intample la fel si cu Coca-Cola Life.

În Columbia Coca-Cola a introdus si sticla din gheata, care se topeste imediat dupa consumarea continutului.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_o-z6JLugWE[/youtube]

      Cristian Iosub