Codecool deschide un nou curs de Front End Web Development

Codecool vine cu un curs nou, de Front-End Web Developer, care nu necesită experienţă în domeniu sau cunoştinţe anterioare. De aceea, cursul poate fi util mai ales celor care au rămas fără job în această perioadă și își doresc o reconversie profesională. Cursul se desfășoară online timp de 16 săptămâni, vinerea și sâmbăta, și este structurat în 4 module.

Cei care finalizează cursul pot alege să se angajeze prin intermediul Codecool. Iar dacă li se găseşte un job de Junior Front-End Web Developer și aceștia îl acceptă, primesc înapoi 500 € din taxa totală.

Cursul de Front-End Web Developer este dedicat tuturor celor care au peste 18 ani și care dispun de un calculator și multă dorință de a învăța. Unul dintre avantajele acestuia este faptul că se desfășoară integral online, timp de 16 săptămâni și este structurat în 4 module. Fiecare modul se încheie cu un test final și feedback din partea mentorilor, iar cursanții decid dacă vor să treacă la modulul următor. Cursul combină partea de hard-skills cu cea de soft-skills și îi pregătește pe cursanți să poată dezvolta singuri site-uri și aplicații web, chiar dacă nu au alte cunoștințe de programare. Programul este de 10 ore pe săptămână (2 ore vinerea și 8 ore sâmbăta), la care se recomandă studiul individual de cel puțin 2 ore pe zi.

Câteva dintre beneficiile cursului:

  • Te (re)califici profesional pentru una dintre cele mai râvnite profesii actuale și poți candida la una dintre cele peste 900 de poziții de Junior Front-End Developer din România;
  • Vei avea ocazia să dai restart carierei într-una dintre cele mai cool și inovative industrii din piață – industria IT;
  • Dacă ești suficient de încrezător și perseverent, după ce termini cursul poți să te gândești la lansarea propriei afaceri; un business digital sau un magazin online;
  • La final, chiar vei putea construi un site de la zero;
  • Dacă alegi ca la finalul cursului să te angajezi prin intermediul Codecool, vei primi înapoi 500 de euro din taxa totală;
  • Vei avea acces la comunitatea Codecool, o comunitate de peste 100 programatori în România și mai mult de 600 la nivel global.
Ziua porților deschise
În România există un deficit anual de peste 15 000 de programatori, iar în ultimii ani industria IT s-a dovedit una dintre cele mai stabile și mai înfloritoare.

La școala de programare Codecool ai posibilitatea să studiezi fără să plătești timp de 12 luni în cadrul cursului de Full Stack Developer. După absolvire îți oferim un loc de muncă la unul dintre partenerii Codecool, garantat contractual. În plus, vei avea posibilitatea achitării cursului după absolvire.

Marți, 19 mai 2020, de la ora 17:00 are loc o sesiune online de discuții, de maxim 2 ore, unde poți afla toate detaliile despre scoala de programare, direct de la mentori si de la codecooleri, studenți etc.

Link înregistrare: https://www.eventbrite.com/e/ziua-portilor-deschise-full-stack-developer-tickets-104031952370

curs programator codecool
      Cristian Iosub