Comanda de la Bucatarasul cel Dibaci si primesti un cadou

Bucatarasul.ro (pentru ca bucataras.ro era deja luat) este un resturant prin spate pe la Sfanta Vineri, in Bucuresti.  Are cativa ani de activitate dar nu am luat niciodata de la ei. Am o retinere sa cumpar cu livrare la birou de la restaurantele clasice pentru ca majoritatea nu au serviciu dedicat livrarilor asa ca trimit kinderi care sa livreze, taximetristi sau picoli si de multe ori ajunge deja rece supa. Nu zic ca e cazul Bucatarasului cel Dibaci insa in majoritatea cazurilor asa se intampla.

Bucatarasul cel Dibaci se recomanda a fi un restaurant simplu, modest “Un restaurant fără “fițe”, care te tratează ca pe un prieten“. Apreciez restaurantul pentru ca are angajati ce ocrotesc natura, probabil chiar acum aplica pt CSR si la o livrare de astazi au acordat chiar si un bonus: 3 grame de proteina pura sub forma unui gandac. Daca un gandac a ramas in supa, legumele au fost spalate si curatate? Dar carnea?

Pe Facebook, ironic, au si un mesaj: “Vrei sa fii mancarea noastra!” Probabil la comanda viitoare voi primi un deget de om, verigheta, ceva.

In concluzie, recomand Bucatarasul cel Dibaci daca vreti sa incercati specialitatea casei cu gandacei, pamant, degete de om sau ce experimente culinare doresc bucatarii sa serveasca.

bucatarasul.ro
bucatarasul.ro
bucatarasul.ro
  1. Chiar saptamana trecuta vorbeam cu fetele sa luam de la ei. Bine ca nu am luat. Neaparat reclamatie ANPC, SANEPID, ITM, [insert orice]

  2. Am luat de doua ori de la ei dar nu mai repet greseala pe viitor

  3. Mancare foarte buna, iti vine sa mergi zilnic.

  4. Astia imi aduc aminte de un alt “local” de pe la Armeneasca, de acum vreo 6 ani, cu care am avut conflicte asemanatoare. Pe langa ganganii, uneori nici mancarea nu era ce comandasem si mereu ne luau pe sus ca “nu mai aveam X lucru asa ca am trimis Y” – asta in conditiile in care nu intrebau pe nimeni ci aflai abia la livrare (si aia dupa 3 ore) ca nah.. mananci ce au, nu ce vrei! Sa nu mai zic cate comentarii pentru “corporatistii cu fundu’ mare” am primit pe blog dupa ce am scris de ei 😂
    Acestor oameni le doresc faliment placut, asta dupa ce o sa faca cunostinta cu toate institutiile abilitate.

    Cristian Iosub