Concert Robbie Williams live streaming

bgRobbieWilliams

Dacă folosești serviciul de televiziune Telekom poţi urmări LIVE concertul anului pe canalul Dolce Info (poziţia 100 SD sau 440 HD) pe 17 iulie, începând cu ora 18:00.

Dacă folosești alte servicii Telekom cum ar fi Internet, voce fixă sau mobilă, cu abonament, poţi urmări concertul Robbie Williams LIVE de pe orice device, aflându-te pe teritoriul României (se verifică IP, dar poți folosi un VPN) dar trebuie să îți rezervi biletul virtual urmărind paşii de mai jos.

Dacă ești client prepaid Telekom sau nu folosești serviciile Telekom, creează-ţi cont MyAccount aici,  completează adresa de email cu care ţi-ai creat contul accesând aceasta pagină pentru a-ţi rezerva biletul virtual.

pasi_telekom

Ca urmare a schimbării politicii Google privind utilizarea plug in-urilor, pentru a putea utiliza site-ul www.telekomtv.ro în Chrome 42, te rugăm să urmezi pașii de mai jos:

  • Tastează chrome://flags in bara de adrese și apasă Enter
  • Identifică secțiunea Enable NPAPI / Activează NPAPI din pagina deschisă și dă click pe opțiunea Enable (pe siteul telekom scrie NAPI, dar e NPAPI de fapt)
  • Dă click pe butonul Relauch now / Relansează acum din partea de jos a paginii
  • Intră pe www.telekomtv.ro si autentifica-te
  • Dă Play pe orice conținut video și dacă nu ți-ai instalat deja plug in-ul

npapi

 

Având în vedere că majoritatea posturilor de radio au oferit zilnic cel puțin câte două invitații la concertul Robbie Williams, pe Facebook au fost campanii imense de promovare a concertului si companiile au livrat invitații la schimb de like-uri, oameni din presa scrisă și TV au primit bilete gratuit, bloggerii la fel … până la urmă plătește cineva bilet? Da, poate Telekom chiar a cumpărat biletele pe care le oferă zilnic pe mai multe posturi de radio, dar mă refer acum la noi, muritorii de rând. E cineva care nu a primit bilet gratuit, vroia să se ducă și a dat bani să îl vadă pe RW?

  1. Eu nu am primit. Aș fi vrut să mă duc, dar m-am supărat un pic când am văzut că absolut toți bloggerii, chiar și cei cu blog în scutece, au primit informația despre concert, numai eu nu. Bine că am aflat de pe Facebook, de la unii și alții. Ei bine, dacă sunt atât de irelevantă pentru Telekom, am decis să nu mă duc la concert. Și ei îmi respectă decizia, în continuare nu am primit invitație. Și sper să nu se mai deranjeze de acum încolo, că oricum nu mai am de gând să merg la concert.

    Cristian Iosub