Concurs cu iPhone 6, GoPro Hero 3 și căști wireless Senheiser RS 160

Profitshare a relansat concursul Încinge Conversia oferind un smartphone iPhone 6, un GoPro Hero 3+ Silver, o pereche de casti wireless Senheiser RS 160 + 20 de premii surpriza + premii suplimentare de la advertiseri.

Se acorda sanse pentru conversiile oricarui advertiser din portofoliul Profitshare. Orice advertiser nou adaugat retelei pe durata concursului va genera sanse de castig. Fiecare conversie pentru advertiseri distincti si in zile diferile vor acorda sanse in plus de castig.

Concursul a început pe  9 octombrie si se incheie la sfarsitul zilei de 9 noiembrie 2014. Aveti la dispozitie o luna pentru a va asigura cele mai bune sanse de castig si a le lua premiile puse in joc.

Informații complete regăsiți pe blogul Profitshare. Încinge conversia și culege recolta de premii Profitshare !

incinge_conversia

  1. Eu vreau un smartphone 😛

  2. asta da concurs pentru toti afiliatii. Parca incep sa se imparta premiile egal, sa ajunga si la afiliatii mici

  3. Folosesc si eu de ceva vreme profitshare-ul si primesc comisioane destul de mari. Ma bag si la concurs, poate castig ceva. As vrea camera GoPro.

  4. Hmm, suna interesant. Pana acum nu am mai ales acest mod de afiliere. Chiar sunt curios ce profit o sa am dupa prima luna. Mersi pentru recomandare.

  5. Ia sa bag si eu pe site programul de afiliere, poate din 2000 de vizitatori pe zi, fac macar 10-20 cumparaturi online.

  6. Nu prea am avut eu noroc la concursuri insa la asta ma bag fiindca am cateva site-uri unde pot face o conversie buna. Mersi pentru pont Cristi.

    Cristian Iosub