Concurs TP Link

imageTP-LINK da startul campaniei “Test! Review! Win!”, cu scopul de a colecta feedback-ul clientilor in urma utilizarii echipamentelor TP-LINK. Campania se deruleaza in perioada 01 – 31 octombrie a.c. pe magazinele online Cel.ro, Evomag.ro si PCGarage.ro si cumuleaza premii de peste 12.000 de lei.

Utilizatorii echipamentelor TP-LINK care posteaza un comentariu in pagina produselor pe care le-au utilizat, pe unul din cele trei magazine participante in campanie, au sansa de a castiga saptamanal, prin tragere la sorti, unul din cele cinci routere de buzunar TL-WR702N acordate de fiecare magazin in parte, iar la sfarsitul campaniei un iPAD Mini Wi-Fi de 32GB si un router TL-MR3040 wireless N 3G/3.75G portabil.

“Dorim sa incurajam utilizatorii sa ne impartaseasca impresiile in urma interactiunii cu echipamentele TP-LINK, sa ofere un feedback util si chiar sa adreseze intrebari legate de utilizarea produselor noastre. Rata de retur la produsele TP-LINK este de sub 1%, iar din acest procent, potrivit staticticilor interne, peste 90% dintre produse sunt returnate ca urmare a unor dificultati intampinate de utilizatori la instalare, fara a prezenta defectiuni. Practic, prin aceasta campanie, ne dorim sa obtinem feedback-ul direct al clientilor, pentru a imbunatati experienta de utilizare a produselor noastre”, a declarat Hermes Song (foto), directorul general al TP-LINK Romania.

Campania debuteaza pe 1 octombrie a.c., iar extragerile saptamanale vor avea loc in datele de 8.10.2013, 15.10.2013, 22.10.2013 si 29.10.2013, iar marea extragere pe 31 octombrie 2013.

Pentru a fi eligibile pentru participarea la extragere, comentariile primite din partea utilizatorilor pot lua in calcul atat aspectele pozitive ale produselor, cat si dificultatile intampinate in utilizarea acestora. Campania se deruleaza pentru toate produsele TP-LINK inscrise in campanie si marcate, pe cele trei magazine online, cu logo-ul “Test! Review! Win!”.

  1. O merge si daca nu mai am routerul de la TPLINK?

  2. Nu sta nimeni sa verifice daca ai cumparat / avut routerul etc. 🙂

    Cristian Iosub