Zoda.ro

In ultima vreme am mai mult timp liber să citesc diverse siteuri si bloguri, mai mici sau mai mari. Prietenul meu care mă ajută enorm de mult este feeddemon. Da, e mișto să accesezi siteuri, să te încânte designul unuia sau să te oripileze zecile de reclame de pe iRealitatea dar la câte siteuri ar trebui să memorez sau să pun în bookmark ar fi destul de greu să accesez fiecare site in parte și să fac eforturi de memorie să văd exact care articole sunt noi și care nu. Pe telefon folosesc aplicația Actualități (Google Currents) dar strict pt siteuri de știri și bloguri importante.

zoda

Aveam în feed de ceva vreme un site, zoda.ro. Sunt două gagici și un gagiu care scriu despre telefoane și tablete, făcând un fel de review-uri, scris și video. Trebuie sa recunosc ca mi s-a părut ciudat ca doua tipe sa se ocupe de review-uri pentru telefoane, căci de obicei fetele au altfel de preocupări. Conținutul articolelor este destul de interesant, la modul ca deși sunt trecute și multe specificații ale gadget-urilor prezentate, exista și o parte de opinii personale împărtășite de cei care scriu pe site. Așa că și-a găsit locul în feed.

Am văzut ca acum organizează chiar și un concurs, a cărui miza este un telefon de la Allview P5 Symbol, primul telefon al unui brand romanesc ce este dotat cu stylus. P5Symbol ar fi perfect pt junior pentru că în felul ăsta mi-ar lăsa iPad-ul în pace. Are o aplicație de desenat și un creion gumat luat dintr-un magazin chinezesc și toată ziua scrie litere și cifre ca să învețe pentru la școală. Cu stylus e mai ușor pt că are forma și dimensiunile (relativ) ale unui creion clasic. Dacă știe să scrie de mână pe telefon, atunci știe și pe caiet. Revenind, regulamentul concursului este foarte simplu în principiu, căci tot ceea ce au de făcut participanții este sa dea share pe Facebook la pagina de concurs, like la pagina Allview si la Zoda și un răspuns la o întrebare foarte simpla (de altfel răspunsul este la un click distanta). Puteți participa accesând pagina de concurs zoda.ro

allview_p5_symbol

 

 

  1. Am inceput si eu sa folosesc FeedDemon, si chiar e mult mai usor sa urmaresti blogurile in felul asta, decat sa intri pe fiecare in parte.

  2. De data asta nu am câștigat 🙂 Data viitoare

    Cristian Iosub