Concursuri pe facebook

Este o moda sa ai concurs organizat prin aplicatiile de pe facebook. Concurentii dau like, dau share, insight arata cat de bine o duce brandul online. Dar in acelasi timp Facebook ofera doua puncte esentiale organizatorilor : nu necesita cunostinte de programare avansate si orice s-ar intampla cu aplicatia pot sa fuga de responsabilitate.

Nu improsc cu noroi dar zilele acestea Arena IT a organizat un concurs pe Facebook la care oferea o tableta, promovat si de Allview. Logic, o data ce le-am raportat o problema din concurs, este normal sa nu mai castig ever ceva de la Allview sau Arena IT. Problema nu este de castig, ci de principiu !

Parerea mea este ca am vreun prieten extrem de bun pe care l-am muit in trecut printre administratorii ArenaIT. Eu personal nu am accesat de 10 ori in toata viata siteul asta deci este exclus sa fi avut orice mica neintelegere in trecut cu ei. Dar revin la parerea mea ca e vreunul caruia i-am f**t nevasta pe acolo.

Cum se face ca din toti, tocmai pe mine m-au blocat? Sunt paranoic? Am un magnet de probleme? Aduc ghinioane?

Arena IT a lansat un concurs aici : http://www.arenait.net/2013/04/01/allview-ax2-frenzy-review-concurs-2.html . Una din reguli este sa dai like la pagina lor de facebook. Cand dau click, se face redirect pe home.php. In cautarile de pe facebook, nici macar nu gasesc pagina lor. Asadar exista doua explicatii : facebook are ceva personal cu mine si exact mie imi blocheaza optiunea de a vizualiza exact pagina ArenaIT sau baietii de la Arena IT au pus restrictii pe aplicatie de care nu stiu. Nu e vorba de o delimitare geografica pt ca am accesat pagina lor de pe conturi ale unor amici din Italia, Spania, Irlanda, Romania. Deci, problema e doar cu mine si doar cu contul meu.

Intrebarea corecta este : cine are o problema cu mine? Facebook sau vreun administrator Arena IT? Arena IT s-a spalat pe maini spunand ca e posibil sa aiba facebook erori. Interesanta explicatie, dar totusi parca merita sa caut mai mai adanc ce neveste au adminii de la Arena sa vad daca se adeveresc banuielile mele.

      Cristian Iosub