ContaBILL – Eveniment dedicat exclusiv firmelor de contabilitate

Smart Bill organizează pe data de 05 mai 2017, la Hotel Intercontinental, cel mai modern eveniment de contabilitate. Se va discuta despre viitorul contabilității în România, trenduri în contabilitate, securitate (!), noutăți și modalități prin care contabilul își poate face viața mult mai ușoară.

Evenimentul are loc la Hotel intercontinental, hotel de 5* și accesul este gratuit, deși este vorba de o conferință premium.

Speakerii sunt personaje cunoscute în mediul antreprenorial, consultanță și management: Radu Georgescu (Gecad Ventures), Iancu Guda (Coface Credit management Services), Mihai Logofatu (Bittnet), Delia Mircea (Contzilla) și mulți alții.

Evenimentul începe la ora 09:00 dimineața cu o binemeritată cafea, prânz Intercontinental Chef’s choise în jurul orei 13:00 și stingerea se dă în jurul orei 17:00

Smart Bill urmărește să creeze o punte între clienți și firmele de contabilitate în așa fel încat rolul contabilului să poată deveni unul mai activ, mai apropiat de businessul tău, oferindu-i mai multă valoare.

Recomandarea săptămânii
Gazduire web

Recomandare

      Cristian Iosub