LG continua sa produca telefoane mobile cu clapeta

Telefonul cu clapetă s-a întors! Luni, LG a lansat Gentle, un telefon cu clapetă cu Android 5.1 Lollipop, care este la fel de simplu ca Motorola Razr (2005) .
Smartphone-urile au înlocuit telefoanele cu clapetă, iar acum majoritatea utilizatorilor de telefonie mobilă deţin dispozitive cu ecrane tactile din ce în ce mai mari şi mai uşor de folosit, cu camere foto mai bune, care se conectează uşor la Internet şi permit utilizarea cât mai multor aplicaţii.
Totuşi, smartphone-urile sunt acum atât de mari încât nu mai încap în buzunare şi sunt destul de greu de utilizat cu o singură mână. În cazul telefonului cu clapetă, Gentle, vorbim despre un dispozitiv ideal pentru copii şi persoanele în vârstă, dar şi pentru persoanele care au nevoie de un telefon durabil şi rezistent.
Gentle va fi denumirea acestui telefon pentru piaţa din Coreea de Sud, iar pentru celelalte tari va primi un alt nume – LG Wine Smart.
Din punct de vedere tehnic, LG Wine Smart soseşte cu display de 3.2 inci (420 x 320 pixeli), procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 210 de 1.1 GHz, 1 GB memorie RAM, 4 GB spaţiu intern de stocare, un slot microSD şi baterie de 1.700 mAh. Avem la dispoziţie şi o cameră foto principală de 3 megapixeli. Telefonul mai vine cu 4G LTE, o cameră frontală VGA şi cu o tastatură fizică alfa-numerică însoţită de butoane specifice Android.
Telefonul va ajunge oficial în Marea Britanie, Franţa, Spania, Italia, Polonia, Kazahstan şi Japonia. Wine Smart pare un telefon modest, deci este posibil să nu vină la un preţ prea mare.
lg-flip-wine-smart
  1. Dragutel. As da bani buni sa se faca un smartphone care sa arate ca un ericsson T28. Cu aceleași dimensiuni, sa fim bine intelesi!

    Cristian Iosub