Copiii au vara mai mult spatiu pentru joaca

Copiii au mereu nevoie de mult spatiu pentru joaca insa iarna este destul de greu sa le oferim mai mult spatiu unde sa poata sta. Eu am casa plina de jucarii, dar acum e mai liber deoarece a venit vara. Acum baiatul meu va sta mai mult timp pe afara la aer curat unde se va putea juca alaturi de alti copii. Nici nu se mai atinge de jucariile cu care se joaca in fiecare iarna. Alege doar jucarii cu care sa se poata juca in voie la spatiile de joaca amenajate special pentru cei mici.

Este cald vara asa ca cei mici pot sa se distreze mai mult pe afara si au si timp deoarece este vacanta. De aceea noi ca parinti, trebuie sa le luam jucarii de exterior frumoase si de calitate cu care copiii sa se poata juca pe afara. Sunt foarte multe solutii cand vine vorba de achizitionarea unor jucarii frumoase pentru exterior. Cel mai bun site de unde putem lua jucarii frumoase de exterior este cel de la Noriel. Aici au cele mai tari jucarii pentru copii. Eu ii iau copilului meu in fiecare an seturi de jucarii cu care se poate juca pe nisip. Asta este principala activitate a copiiilor cand merg la spatiile de joaca din parc. Am noroc ca avem un parc chiar in spatele casei si nu mai trebuie sa mergem zi de zi foarte departe de casa. Pot sa il supraveghez constant direct de acasa in fiecare minut. Ma gandeam ca in acest an sa incercam si cateva jucarii mai interesante, mai ales ca baiatul a inceput sa creasca. Printre jucariile cele mai preferate de copii se numara si pistoalele cu apa. Atrag copiii ca un magnet si mai ales ca acum este cald, sunt solutia ideala pentru a se racori putin. Am vazut cateva modele interesante la Noriel si chiar vreau sa le cumpar. Vi le recomand si voua daca sunteti in impas cand vine vorba de achzitionarea unor noi jucarii de exterior. De mult nu am mai facut o bataie cu apa si cred ca a venit vremea sa recuperam timpul pierdut.

Baiatul meu va avea ocazia sa se distreze la maxim alaturi de mine intr-o bataie cu apa de zile mari. O sa luam pistoale speciale cu apa ca sa ne jucam toata ziua. Fiindca e vara vom merge si la piscina asa ca trebuie sa luam mingi speciale, colaci, saltele de plaja si multe altele. Sunt o multime de produse care nu trebuie sa le lipseasca copiilor vara, mai ales la piscina unde trebuie sa avem grija ca ei sa fie protejati. Sunt cateva produse pentru piscina la Noriel. Aici am gasit aripioare de inot pe care le vom folosi cand invatam sa inotam pentru prima oara.

E foarte tare fiindca vara copiii au mult timp liber si sunt o multime de activitati pe care le pot face. Pot merge cu bicicleta, pot inota, juca fotbal si multe altele. Cele mai frumoase activitati sunt cele in care sunt implicati mai multi copii. Trebuie sa ne indrumam copiii sa iasa afara cat mai des si sa nu stea in fata calculatorului. Asa trece copilaria pe langa ei si nu vor avea amintiri placute. Orice copil trebuie sa isi faca prieteni si sa se joace alaturi de ceilalti. Ma bucur ca baiatul meu reuseste sa isi faca repede prieteni si mereu imparte jucariile si cu ceilalti. Chiar i-am promis ca vara asta voi lua o piscina mare unde poate sa ii cheme si pe toti prietenii sai. Voi ce jucarii le cumparati copiiilor vara si cum ii incurajati sa iasa la joaca afara?

641-Bicycle-12-Princess1397737346_100670602_2

      Cristian Iosub