Cosmote My Tab

Cosmote Romania a lansat prima tabletă sub brand propriu. Cosmote My Tab are un display de 9,7″, 3G HSPA și ruleaza pe un procesor Dual-Core de 1GHz si 512 MB memorie RAM.

Tableta Cosmote My Tab, împreună cu o husă de protecție, este disponibilă la prețul de 1 leu cu abonamentul Connect XXL care, pentru 30 de euro/lună (TVA inclus) include 150 GB trafic de date. Da, ai citit bine, sunt 150GB de trafic de date. Nici o alta companie nu mai oferă traficul ăsta de date. Dacă ar fi scris nelimitat cum fac mulți operatori, cu siguranță era o steluță ascunsă pe undeva. Dar 150GB de date înseamnă 5GB de trafic pe tabletă. Singura modalitate să îi consumi e să nu prea ai viață socială și să te uiți toată ziua la filme (cca 10 filme adică cca 20 ore de uitat pe tabletă la conversia video -> MB a youtube)

Clienţii Cosmote care activează pentru prima dată un abonament de Internet mobil până pe 28 februarie 2013, pentru o perioadă de 24 de luni, vor beneficia de un discount de 100% pentru primele două luni de contract.

Cosmote My Tab este disponibil şi fără abonament, la preţul de 999 lei.

Fiecare poate face achiziția dorită în funcție de necesități. Dar, v-o spun sincer că dacă eram în țară, pe 15 februarie mă postam în fața unui Germanos. SIM-ul îl puneam în iPad 4 iar tableta i-o dădeam juniorului.

Folosesti o platforma pentru comert electronic? Apeleaza la optimizare magazin online!

      Cristian Iosub