COSMOTE Recharge

Reincarca rapid orice cartelă preplatita COSMOTE, fara sa-ti faci cont!

Descarca aplicatia din Play Store sau din App Store, completeaza numarul de telefon si suma si plateste utilizand cardul tau bancar. Atat de simplu!

Aplicatia este disponibila pentru sistemele de operare:

 • Android versiunea 2.2 sau mai noua – telefoane
 • iOS versiunea 4.0 sau mai noua – telefoane

Detalii:

 • Introdu numarul de telefon al cartelei prepaid pe care vrei sa o reincarci;
 • Introdu suma dorita (poti selecta din valorile predefinite sau poti alege orice valoare intre 5 si 100 Euro);
 • Completeaza datele cardului tau bancar şi datele personale de identificare pentru efectuarea tranzactiei solicitate*;
 • Valoarea în Lei este calculata astfel: valoare Euro x curs valutar + TVA. Creditul reincarcat va aparea în contul tau dupa ce ai primit email-ul de confirmare a platii.

*Nota: Aceste date sunt criptate si stocate pe medii electronice securizate si vor fi utilizate exclusiv in scopul confirmarii platii şi pentru transmiterea oricarei informatii ulterioare in legatura cu plata efectuata sau cu serviciul COSMOTE furnizat, in vederea derularii în conditii optime a tranzactiei şi a serviciilor comandate.

Numarul Cartelei COSMOTE sau Frog pe care l-ai reincarcat primeste 50 minute + 50 SMS-uri în rețea precum si un BONUS adiţional la fiecare reincarcare efectuata pana la:

 • 6 februarie 2014 – Aplicatia ‘RadarMe powered by COSMOTE’
 • 15 februarie 2014 – 500 minute in reţea;

Nota: Cele 500 minute in retea sunt valabile 30 de zile din momentul alocarii şi pot fi consumate doar în perioada de valabilitate a contului, pentru apeluri în reţeaua Cosmote şi catre utilizatorii Frog. Minutele bonus se consuma dupa epuizarea minutelor in retea incluse in extraoptiunea activa (daca este cazul).

Optiunea RadarMe este valabila o luna din momentul reincarcarii si se acorda bonus doar numarului prepaid Cosmote pentru care ai facut reincarcarea si care nu are activa optiunea RadarMe pe cont in momentul reincarcarii indiferent de valoarea incarcata. Aceasta promotie nu se acorda numarului prepaid Cosmote pentru care ai facut reincarcarea care are optiunea Travel Pack activa pe cont si nu se cumuleaza cu promotia Connect Mobile.

   Cristian Iosub