Craciunita sexy pentru mine

Pentru că am început dimineaţa cu recomandări de produse, trec în revistă şi un produs văzut pe Sevensins.ro

(SevenSins.ro a fost premiat la GPec 2012 pentru performantele in comertul electronic: „Best Online Merchant Award for the Fashion Category” si „Best Online Merchant Award for the Experienced Online Shops Category”.)

Printre articolele din categoria de  lenjerie intimă / sexy am găsit foarte multe costume, sau mai bine zis, mini costume de crăciuniţă. Costumele sexy sunt incitante, sunt provocatoare, sunt frumoase, dar parcă sunt prea vulgare de la an la an. În schimb am găsit unul care chiar îmi place. A se citi faptul că mi-ar place să îl văd purtat de o crăciuniţă, nu de mine 🙂

Lovely Santa, cel din imaginea de mai jos nu este nici foarte transparent, nici nu îngheaţă săraca fată în mijlocul iernii şi este ideal ca ţinută de seară. Preţul e de doar 189 ron deci este un preţ mult mai accesibil în RO comparativ cu siteurile din străinătate unde preţul variază între 50 £ şi 99 £. Costumul este elegat dar sexy, roşu, dar asortat, scurt, dar nu foarte scurt. Este un costul care sincer chiar îmi place şi l-as recomanda cu plăcere oricui. Mai ales lui @Andreea că nu m-a lăsat să mor de Alzheimer.

Ca spirit de glumă, dacă aş avea şi eu o aşa crăciuniţă, mi-aş trimite copilul să doarmă vreo săptămână prin vecini cât timp sunt ocupat să fac spiriduşi.

Acest articol este şi participant în campaniile blogwarards

  1. Interesant costum. Eu nu te-am lasat sa mori de boli grele, asa ca imi esti dator. Dai costumul, ca am eu grija sa il vada cine trebuie:))

    Cristian Iosub