Crowdfunding pe Kickstarter: aceleasi produse reinventate in ultimii ani

Zona de tehnologie de pe Kickstarter nu mai aduce nimic nou, ceva wow, inovativ, de cel putin doi ani.

SnapPower crează un sistem de integrare a portului USB in masca prizelor de apartament fără să ia în considerare că pe piață sunt cel puțin 5000 de modele diferite și prinderi diferite ale prizelor.

SBWLY vor să lanseze un cablu de alimentare pt smartphones cu o câteva elemente de design ce ii permit înfășurarea cu ușurință, fără să mai rupi cablul la ieșirea din mufă. Nu au luat în considerare că tehnologia și standardele producătorilor diferă. Eu am cel puțin 4 tipuri de cabluri pe care le folosesc zilnic așa că aș prefera un cablu precum cel din prezentare, dar să pot să îi schimb mufa de intrare în device.

Endless pare promițător dar încă nu m-am prins ce face diferit față de Seria Q de la Lenovo de acum ani de zile.

Niște musulmani vor să facă un aparat ce dozează apa pt nu știu ce ritual

ThinkCreations zice că prin platforma lor poți crea aplicaâii pt smartphone prin drag&drop, nu că nu ar mai fi încă cel puțin 100 care fac mai bine treaba asta.

38 de nebuni au donat peste $3000 pt o ramă în care ascunzi telefonul și îl folosești drept spycam. Se știe oare că memoria și bateria sunt limitate?

NavCard zice că e mai simplu să am +50 de carduri în buzunar  si să scanez cardul în loc să apas click pe icoana aplicației pe care vreau să o deschid.

Recomandarea săptămânii
Gazduire web

BlogInternet

      Cristian Iosub