CSMS Iaşi – Steaua

sigla_steaua_bucurestiPe ProTV e meci de fotbal si live text aici . Urmaresc destul de rar meciurile de fotbal si atunci mai mult impins de la spate de catre junior. L-a prins fenomenul si e la curent cu jucatorii fiecarei echipe, cine si cand joaca, pe ce posturi de televiziune se transmite inclusiv pe ce siteuri pot gasi live text.

Ce sa spun … e destul de nostim sa vad ca sunt domenii la care se pricep mai bine juniorii decat tatii lor dar e si un sentiment nasol de inferioritate din partea mea cand ma intreaba de ce a plecat Tatarusanu de la Steaua in conditiile in care habar nu aveam nici ca joaca la Steaua : )

Morala: trebuie sa ma apuc sa invat jucatorii din Liga 1, macar de dragul discutiilor nocturne cu jr.

 

  1. Am reusit sa castigam destul de greu. Din pacate s-au accidentat oamenii de baza din atac. Cristi pune mana si invata echipa alfel vei avea probleme cu juniorul daca e stelist infocat.

  2. Castiga destul de greu Steluta noastra in ultima perioada. Macar in cupele europene sa tragem tare ca avem nevoie de puncte. Cupa e mai putin importanta.

  3. Am batut Iasiul, acum ne pregatim de Dinamo. Fortza Steaua. 3-0 le dam vineri.

  4. Steaua e invincibila in campionat si cupa. Nu cred ca va reusi sa piarda aceste trofee sezonul acesta. Oricum avem meci greu cu Dinamo vineri.

    Cristian Iosub