Cu cine a invatat Ion Jinga limba engleza?

Nu e genul meu sa râd de oamenii cu deficiențe, dar pe bune acum, omul ăsta reprezintă România? Am făcut eforturi să înțeleg ce fel de engleză vorbește.

Într-o intervenţie la postul de televiziune CNN, ambasadorul României în Marea Britanie, a încercat ieri să argumenteze nevinovăţia autorităţilor române şi a abatoarelor din care au plecat transporturile de carne de cal, ajunsă pe piaţa britanică etichetată drept carne de vită.

Nu sunt “cu partidu'”, dar frate, la orice video / interviu / discurs în care Mircea Geoana vorbește engleză se simte educația, se simte fluența în exprimare. Primul video este al ambasadorului României în Marea Britanie, Ion Jinga, iar următoarele două sunt interviurile cu Mircică. Alt stil. Frumos. Accent extrem de bun chiar si in franceza. O fi el fugit din alte puncte de vedere, dar pe asta il poti trimite oriunde in lume fara sa te faca de ras!

De ce am facut paralela? Pentru ca Ion Jinga e ambasadorului României în Marea Britanie iar Geoana a fost Ambasador al României în SUA

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fAoXYOAPujI[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2tm4o7ZIUJo[/youtube]

Ai nevoie de o tableta PC sau de ventilatoare?

 

      Cristian Iosub