Cu sau fara licența #2

Blogul este un instrument minunat prin care poti cunoaște oameni ce au aceleași pasiuni si gânduri cu ale tale. Depinde foarte mult de modul in care este utilizat. Exact cum un blog poate fi creat pentru a împărtăși opinii constructive, la fel de bine poate face si mult rău.

Astazi am citit niște articole pe un blog, in care autorul se porcăia cu o firma producatoare de antivirus pt un bug din magazinul online al acestora si calitatea produsului oferit. Fair enough . Problema e ca il citesc de foarte multi ani si deși nu am simțit nevoia sa comentez, astazi am facut-o.

Am facut-o pt ca firma respectiva a răspuns ca ei nu au putut sa identifice problema si deși au simulat-o in mediu similar cu al utilizatorului, e totul ok.

Asa ca mi-am luat pachetul de țigări, cafeaua si am trecut la păcănele. In 10 minute am gasit o vulnerabilitate pe care am raportat-o ca atare. Fiind vorba de multi bani la mijloc si o companie de renume, nu am sa detaliez aici, fiind deja in curs de remediere.

Rămâne de văzut daca compania soră din Italia va fi la fel de deschisă la discuții ca in RO, pentru ca au acelasi sistem de validare a voucherelor si o oferta similară pentru clientii actuali.

      Cristian Iosub