Cum sa NU trimiti newslettere

Exemplul de astazi este dat de trace5.com prin clientul lor : Cosmote Romania.

Primesc regulat newslettere Cosmote Romania si Cosmote Grecia. Imi place sa le citesc cap coada si de multe ori chiar au noutati fata de ceea ce stiam. Si cum majoritatea emailurilor au in header scris “Daca nu vizualizati corect acest mesaj, click aici.“, prefer sa le citesc in browser mai ales ca exista extrem de mari incompatibilitati intre clientii de mesagerie. Din experienta spun ca pentru a trimite corect un astfel de email, trebuie testata vizualizarea lui atat in browsere (cum ar fi citirea unui mail pe yahoo, hotmail, gmail prin browser) cat si pentru clientii locali cum ar fi MS Outlook, IncrediMail, Thunderbird etc.

Trace5.com, companie prin care sunt transmise mesajele luna de luna, s-a gandit ca pe timp de criza nu ar strica un ban in plus din AdWords. Asa ca s-a apucat sa injecteze publicitate peste cuvantul cheie “SIM”. Astfel, cuvantul are pe spate un hyperlink cu publicitate din plin.

Stau si ma intreb…Cosmote chiar plateste mizeria asta ? Pacat de munca oamenilor de la Marketing sau carui departament ii este atribuita sarcina newsletterului.

Later Edit : trace5.com este siteul lui inwise.com reprezentat local prin inwise.ro . Deci pana la urma spaga tot rromaneasca este.

      Cristian Iosub