Web Analytics

Cum se adaugă foto / video într-un email pe iOS 6

Cu iOS 6, Apple a îmbunătățit în cele din urmă manipularea atașamente în eMail, iar acum putem insera cu ușurință fotografii și clipuri video într-un mesaj, fără a mai fi nevoie de să utilizăm funcția destul de incomodă copy/paste. Un email fără atașament este egal cu zero în contextul în care telefonul s-ar vrea a fi unul de clasă ridicată din punct de vedere tehnologic.  Mai au de lucru până vor reinventa și semnătura html (inexistentă momentan).

Inserarea unui atașament (foto și video) în eMail este foarte simplu:

  • Deschideți aplicația de eMail (se presupune că aveți deja un cont configurat)
  • Scrieți subiectul și textul, și apoi apăsați de două ori repede în corpul mesajului
  • Va apărea un meniu alb pe fond negru; faceți clic pe săgeata dreapta pentru a afișa “Inserați o poză sau un videoclip”
  • Selectați imaginea sau clipul video pe care doriți să îl atașați. Nu puteți insera mai multe fișiere, în același timp, este necesar să se repete operația pentru fiecare fotografie sau video pe care doriți să inserați.

Dacă aveți nevoie să adăugați mai multe imagini sau clipuri video, o bună alternativă este de a deschide direct meniul de Imagini, faceți clic pe Editare, selectați conținutul pentru a atașa și selectați Partajare> E-mail.

Subiecte:

BlogTelefonie

Cristian Iosub