Cumpara credit callRomania prin SMS

callRomania a implementat de ieri serviciul de reincarcare cu plata prin SMS la doar doua luni după ce a lansat optiunea de in app purchase folosindu-se contul din Apple Store.

Iată mai jos un exemplu de reincarcare cu plata prin SMS. Nici măcar nu trebuie sa scrii sau sa retii codurile de achiziție pentru ca aplicatia completează automat in cadrul SMS-ului.

Trimite un SMS la numarul 7425 (numar disponibil din retelele Orange si Vodafone Romania) cu textul: Cupon5 40341086000 ( unde 5 este valoarea creditului si numărul de telefon este cel pe care vrei sa efectuezi reincarcarea)

Costul acestui SMS este de 0,05 EUR + TVA.

Vei primi un SMS de confirmare a comenzi. Dupa ce primesti acest SMS, trebuie sa trimiti un nou SMS la 7425 cu textul DA, pentru confirmarea platii.

Al doilea SMS costa 0,05 EUR + TVA la care se adauga costul cuponului comandat, 5 EUR + TVA.

* Fiecare plata prin SMS creste valabilitatea contului cu 12 luni de la data achizitiei.

  1. Merge si in roaming?

    • CRISTIAN IOSUB 5 iulie 2013 at 22:00

      Vodafone si Orange permit transmiterea de SMS premium doar pe teritoriul național. In cazul in care te afli in roaming, poți accesa celelalte modalități de plata

  2. Buna, am vazut ca ai pe blog un widget “vreau sa fiu sunat” cum ai procedat pentru acel widget, pare foarte interesant si chiar e o metoda buna de a tine clientii mai aproape de o firma.

    Cristian Iosub