Cumpara o masina de spalat si castigi o tableta :)

Nu mai sunt nici concursurile online ce erau înainte… Pe konkurs.ro am gasit un concurs Samsung prin care potențialii clienți sunt invitați sa cumpere o masina de spălat de 2000+ RON ca sa câștige un Samsung Tab 2 de 7″, versiunea doar cu wi-fi. Bineinteles, concursuri sunt multe iar acesta este ales la întâmplare, ca sunt unele criminale.

In mediul asta, al campaniilor publicitare pe internet, este destul de dificil sa stii care sunt siteurile sau sponsorii unde poți participa linistit sperând ca participarea ta chiar va conta si exista o mica șansa de a câștiga.

Chiar acum câteva zile scriam despre campaniile de publicitate derulate online si despre categoriile de participanți. Konkurs.ro face excepție deoarece este un simplu colector de campanii/concursuri, dar mai sunt vreo doua siteuri puternice pe piața care gazduiesc concursuri pentru bloggeri (blogalinitiative si BlogAwards). Chiar daca unele premii sunt micuțe (gen o tableta sau un telefon de 500ron), taskurile ce trebuiesc îndeplinite sunt simple si de regula constau doar in scrierea unui articol despre sponsorul campaniei sau despre serviciile oferite de acesta. Din punct de vedere al corectitudinii, personal am avut placerea de a discuta cu câțiva sponsori ai campaniilor gazduite pe BlogAwards si pot spune ca jurizarea se face in egala măsura de cat sponsor si cei de la BlogAwards. Așadar, plecand pe teoriile conspirației, este mult mai probabil să găsesc maine dimineata in masina un extraterestru care sa imi ceara sa il duc pana la aeroportul de OZN-uri decat sa fie “măsluite” concursurile lor 😉

image

  1. Faina afacere, mai ales ca acea tableta este super 🙂

    Cristian Iosub