CW

#pesurse am aflat ca Ovi Olaru cauta Content Writer. Succes maxim !

Sarcinile unui content writer

În ultima vreme a crescut cererea și oferta de content writeri, deoarece firmele au înțeles beneficiile conținutului de calitate, și apelează la un content writer profesionist pentru a le ajuta să obțină mai mulți vizitatori pe propriile saituri. Un conținut de calitate se poate traduce în mai mulți vizitatori, mai multi clienți și implicit un profit mai mare. Sunt multe persoane și firme care au nevoie de autori, de colaboratori care să redacteze articole. Aceștia apelează la freelanceri, sau content writeri tocmai pentru că este ușor să găsești online oferte, decât să angajezi cu carte de muncă pe cineva. Asta datorită beneficiilor outsourcing-ului.

Proprietarii unui site sau firmele angajează content writeri să se ocupe cu următoarele lucruri:

– să verifice cuvinte cheie, să genereze cuvinte cheie ce ar putea reprezenta termeni de căutare în motoarele de căutare.
– să redacteze articole pornind de la cuvintele cheie sau să scrie articole despre un anumit subiect/produs.
– să se documenteze pentru un anumit domeniu, să învețe despre subiectul articolului, să identifice probleme și să găsească soluții la eventuale probleme ale vizitatorilor sau clienților.
– să creeze sau să editeze conținutul pentru a informa vizitatorul, pentru a vinde serviciile/produsele firmei, și să convertească vizitatorul în client (necesită abilități copywriting)
– să producă conținut interesant pentru vizitatori ce îi va face să rămână mai mult timp pe un sait, sau să îl distribuie mai departe
– să creeze conținut optimizat pentru motoarele de căutare, care să ajute firma în campania de SEO (search engine optimization)

      Cristian Iosub