Depanero – video

Ce nu a incaput in 30 de secunde dar merita sa fie vazut ! In curand o sa ajunga un verb Depanero, atat de des am inceput sa il aud in jurul meu. Taximetristul imi vorbeste de depanero, juniorul ma consola cand mi-am bagat un DVD sub tastatura laptopului (don’t ask), spunandu-mi ca sa il duc la Depanero, in metrou l-am vazut zilele trecute pe unul care semana leit cu psihologul din reclama si noaptea am visat Depanero. Cand vrei sa repari ceva, nu mai zici ca trebuie sa repari telefonul ci ca vrei sa depanero telefonul.

Depanero promite sa repare tot ce bagi in priza, dar va sfatuiesc sa nu va bazati foarte mult pe asta. La IKEA se gasesc inca aparatori pentru prize ca sa nu bage copiii degetele in priza, pentru ca pe ei nu prea merge sa ii repare. Juniorului deja ii venisera idei si vedea Depanero ca pe un nou SMURD

 

 

  1. Am ajuns si eu sa vad galben in fata ochilor. Depanero stanga, depanero dreapta 🙂
    http://www.depanero.ro

  2. Prea frumos sa fie adevarat. Oricum reclama este foarte tare. Nu cred ca reusesc ei sa repare chiar tot ce bagi in priza.

  3. Oamenii chiar se tin de treaba. Eu am apelat la ei sa vad daca chiar ca in reclama fiindca peste tot numai depanero aud :)).

  4. Toata lumea apeleaza acum la depanero cand are ceva de reparat.

  5. Imi plac reclamele celor de la depanero. Mi se par foarte amuzante insa tot nu m-au convins sa apelez la serviciile lor.

    Cristian Iosub