Descopera ING Bazar

ING_BAZAR

Ieri am primit un update al aplicației HomeBank si am observat o rubrică nouă, numită Bazar. Pentru mine este ceva nou, dar conform regulamentului campaniei ar fi fost lansat pe 06 decembrie 2014 și este disponibil până în septembrie 2015. Am încercat să aflu mai multe informații despre experiența ING Bazar de pe internet, dar se pare că ori Google nu iubește eventualele articole pe tema aceasta, ori chiar nu au existat informații publicate de către alți autori în afară de ING.

Pe scurt, ING Bazar se referă la un acord pe care îl are ING cu diverși comercianți de top din România, unde poți achiziționa produse sau servicii și o parte din bani să ți se întoarcă în cont.

În cazul Flanco, comisionul este de 5%. După ce rezerv oferta în ING Bazar din aplicația mobile sau din HomeBank, trebuie să mă duc și să achiziționez produse plătind cu cardul ING . În maxim 3 zile 5% din suma cheltuită se va întoarce sub formă de puncte (1 punct = 1 leu) într-un portofel electronic (un cont virtual) iar eu am posibilitatea oricând sa cer retragerea acelor sume precizând contul IBAN unde aș vrea să fie direcționate.

Pare interesant mai ales că printre comercianți găsim Carrefour(3%), benzinăria Mol (4%), Flanco (5%), Samsung Experience Store din AFI (10%) și mulți alții.

Dacă a folosit cineva ING Bazar, lăsați un comentariu la acest articol cu experiența avută în cadrul campaniei.

Recomandarea săptămânii
Gazduire web

Tags:

BanciBlog

  1. Am butonat si eu optiunea acum. Pare interesant. Mai ciudat mi s-a parut, insa, mesajul prin care ma informeaza ca imi vor folosi datele personale. Urat din partea lor!

  2. Nici nu văzusem rubrica si am intrat de 2-3 ori azi in homebank 😉 Thnx

  3. In carrefour am vazut laptop cu cca 2000 lei deci comisionul care mi s-ar intoarce ar fi de 60 puncte / lei.

  4. […] să mă simt exact cum se simte Cristian când pleacă la muncă…o să deschid uși… n-o să le mai […]

  5. Salut, eu am alimentat de la MOL luna aceasat si am primit inapoi cei 4% (am facut 2 tranzacti, mi-au mai ramas 8). Ideea pare buna sa vedem pe viitor.

    Cristian Iosub