Desenele animate sunt educative (or not)

soriceiIn urmă cu câțiva ani, pe Cartoon  Network era un imbecil care dubla în limba română. Imbecilul mi se pare că e și acum. Nu jignesc gratuit ci avea plăcerea teribilă să le spună copiilor că dacă ratează un episod din nu știu ce desen cretin, atunci sunt tâmpiți, idioți etc. Am făcut reclamații peste reclamații dar CNA se pare că nu intervine pt că e post de televiziune străin, preluat de firma de cablu iar SRL-ul care traduce în limba română e într-o garsonieră.

Dar, iată câteva exemple de desene animate vechi. Nu happy tree friends, ci desene din copilăria noastră, prin care vedem că mesajele cretine sunt încă din partea de creație. Faptul că un imbecil are dreptul de a dubla un desen deși suferă de sindromul tourette, este doar un efect al cauzei.

 

Uite cum fac șoriceii găurile din cașcaval : își bagă pula în el, îl rotesc de câteva ori și au făcut găurile din cașcavalul care îl dați copiilor dimineața la micul dejun.

[youtube]http://youtu.be/u9gTL5z5zzQ[/youtube]

 

Un șoricel drăgălaș care moare suspect și cade o seringă lângă el. Când îi faceți injecții copilului, să vedeți coșmaruri pe el 🙂 Derulați la minutul 08:15 .

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SQFZRmh7Rd4[/youtube]

 

Și … o scurtă compilație …

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Cie1itWNZlo[/youtube]

  1. Am ajuns sa nu mai las copilul sa se uite la desene. In timpul orarului de transmisie găsești numai imbecilitati, înjurături si toate cele

    Cristian Iosub