Despre magazinele Comet și CocegasTecnologia

Comet

Zilele trecute, când am fost în Pisa, am intrat într-un magazin numit Comet. Am găsit un iPad mini cu 249 € în condițiile în care Flanco îl are cu “numai” 426 €. Nu aveam atunci suficienți bani la mine și am renunțat pe moment la idee. Apoi, mi-am adus aminte că trebuie să aibă și site, deci comand online. Plătesc taxa de livrare 8 € în loc să dau pe benzină 30 €.

Așa că am comandat sâmbătă (pe 30.11) un iPad mini și astăzi deja mă dădeam pe net cu el (foto aici) 🙂

Am mai avut discuția asta și la un articol de la Vali unde îmi reproșa un cititor că dau exemple de magazine din străinătate care au prețuri mici, în loc să caut local. Explicațiile sunt simple : în primul rând diferența e de 177  € dintre prețul din Italia și cel din România. Atâta timp cât în Italia găsesc mai ieftin, de ce să nu iau de aici? A doua explicație este că întotdeauna se va găsi o persoană de contact în străinătate. Dacă vreau să cumpăr ceva din Spania, am adresă unde să trimită magazinul respectivul produs și apoi să îmi fie redirecționat produsul. Dacă vreau din Germania la fel … și lista poate continua.

 

CocegasTecnologia

Ăsta este un site un pic mai necunoscut iubitorilor de tehnologie dar are niște prețuri incredibile. ProstPhone 5S l-am luat cu 559 € în condițiile în care pleacă de la 729 € iar eMag îl are în ofertă cu 820  €. Da, ați citit bine. Diferența dintre un iPhone cumpărat din RO și unul din Italia este de 261 €. Dacă adunăm și cât am economisit de la iPad mini, ajungem la cca 438 € economisiți doar pt ca am cumpărat din străinătate.

Astăzi, CocegasTecnologia s-a gândit să ofere discount pentru Crăciun de 25% tuturor celor care au cumpărat prin PayPal de la ei, trimițând un email cu codul de reducere pe adresa de PayPal . Mișto, huh? Aștept ziua în care vor face și magazinele noastre așa .

 

ipadmini

 1. Salut, Cristiane!

  Deci mi-ai vandut un pont super

 2. Salut, Cristiane! Nici nu-ti dai seama ce ma bucur ca ti-am citit blogul 😉 Am intrat si eu in febra iProst de cand cu norocul de Black Friday cand mi-am folosit un voucher de 1000 de ron pe un iPad mini de la eMag si acum vreau sa renunt la un note 2 sigilat si la S3-ul meu pentru un 5S. In Romania, cum ai spus si tu, preturile sunt exagerate asa ca oferta Cogecas e perfecta pentru mine. Sper sa nu te deranjez ca vreau si eu sa pun cateva intrebari despre oferta fiind prima mea experienta cu achizitia din strainatate 😉
  1. Tie ti-a sosit iPhone-ul? E totul in regula cu el?
  2. Fac si livrari internationale cei de Cogecas sau e neaparat sa apelez la un intermediar in Italia?
  3. Cand trimit pachetul in IT/RO exista posibilitatea de verificare pachet?
  4. Care sunt conditiile in care se ofera discountul de 25%? Il ofera ca si reducere sau ca voucher de cumparaturi?

  Mersi anticipat de raspunsuri,
  Vlad

  • Cu siguranta site-ul este foarte nou deoarece nici eu nu am gasit prea multe informatii despre CocegasTecnologia pe internet. Mai bine spus, inafara de tine, nimeni nu a vorbit de ei 🙁

   A ajuns cu bine iPhone-ul la tine? E totul in regula? E iPhone sau aiFon :))?Si despre voucher, daca prima comanda o fac pentru niste baterii in valoare de euro primesc un discount de 25% pentru iPhone?

   Mersi inca o data de ajutor!

   • Teoretic poți comanda direct cu voucher de 25% redus dacă scrii Natale in cupon. Nu mai accepta PayPal ca au depășit limita de 40k. Azi erau la comanda 750. Acum o săptămâna erau la 145. Deci, sunt noi. Dar seriosi

   • De pe iPhone 5s scriu acum. Voucherele de 25% sunt valabile indiferent de valoarea produselor achiziționate 😉

  • Salut Vlad,

   Singura posibilitate este sa ai intermediar in Italia. Livrarea se face cu Bartolini, tracking nr etc.
   Eu am plătit cu ordin de plata si s-a confirmat ieri (plătit in 30 dar a prins weekend si greva). Aseară l-au trimis, la 21:00 era la Milano si la 05:00 era in Firenze. Il astept azi. Având in vedere ca eu eram comanda 144, e nou siteul dar isi face treaba.

   Voucherul de 25% e reducere pt următoarea comanda din prețul total al acesteia.

 3. Mersi mult de tot ajutorul, Cristian!

  Azi o sa incep sa dau telefoane pe la rudele din Italia sa vad care vine de Craciun in tara 😉

 4. […] știți siteul CoCeGasTecnologia.it ? Povesteam pe la începutul lunii decembrie despre noua achiziție : un frumușel iPhone 5S. […]

  Cristian Iosub