Despre termoscanare (podcast)

Marian m-a invitat să discutăm într-un podcast despre toată nebunia din jurul nostru legată de termoscanare și am lăsat câteva gânduri și pe blogul Avocatoo.

Ascultam podcasturile lui Marian de vreun an și de regulă le ascultam în mașină pe drumul până la muncă. Modul în care ghidează aceste podcasturi crează un conținut ușor de digerat.

Nu dăm spoilere dar la un moment dat spuneam că oamenii vor înțelege treptat necesitatea luării unor măsuri de precauție. La nici câteva ore după aceea, o jurnalistă și un adept a lui Bivolaru (la modul serios zic) s-au dus la Kaufland cu cameramani și regie pregătită să provoace un scandal referitor la termoscanare si (i)legalitatea procedurilor aplicate de către reprezentanții supermarket-ului. Ce îmi place la adepții teoriilor pământului plat, antene 5G și microcipare prin termometrele contactless este că uită că la fel cum ei au probleme de adaptare în societate, e posibil să dea în timpul scandalului de unii mai zbuciumați decât ei. La ce nu se așteptau este că vor veni niște polițiști fără foarte multă diplomație care or să dea cu ei de pământ. Lui coana Sorana și lui Dorel li s-a rupt filmul când au văzut că viața bate filmul și polițiștilor li se rupe în paișpe de toate drepturile fictiv invocate.

Nu m-am prins de ce toate scandalurile au loc la Kaufland. E ceva legat de targetul lor clienți, oamenii sunt atrași de logo … nu știu.

Până să ajungem să punem botul la toate manevrele și instigările gândite de adepții lui Bivolaru în timpul unei spirale, vă recomand să ascultați podcastul. Nu mă recomandă foarte mult vocea, dar de atât s-a putut dupa 2 zile de nesomn 🙂

Dacă nu ai apucat până acum să te abonezi la podcasturile HurduCAST, o poți face urmând linkurile de mai jos.

Apple Podcasts

HurduCAST

Google Podcast

HurduCAST

Spotify

HurduCAST

anchor.fm

HurduCAST

Apple Podcasts

HurduCAST

Google Podcast

HurduCAST

Spotify

HurduCAST

anchor.fm

HurduCAST
termoscanare
      Cristian Iosub