Digi Mobil lanseaza oferta prepaid cu optiuni de la doar 2 euro

RCS & RDS lanseaza astazi, 22 decembrie 2015, oferta dedicata utilizatorilor de cartele preplatite, disponibila in reteaua Digi Mobil. Oferta cuprinde sase optiuni cu preturi intre 2 euro (fara TVA) si 4 euro (fara TVA), prin intermediul carora utilizatorii beneficiaza de minute si SMS-uri nelimitate in reteaua Digi Mobil, sute de minute nationale si trafic de date de pana la 4 GB in reteaua 3G.

Avantajele cartelelor preplatite Digi, care le diferentiaza in piata de prepaid din Romania, sunt: valabilitatea de pana la 3 luni a optiunilor si posibilitatea de activare simultana a 2 optiuni, in orice combinatie, in orice moment pe perioada de valabilitate a creditului.

Noua cartela SIM include un credit initial de 2 euro (fara TVA) pe care utilizatorii pot activa optiuni de 2, 3 si 4 euro (fara TVA) care le aduc acestora un pachet complet de servicii de comunicatii. In functie de optiunea aleasa, utilizatorii au disponibile pachete de beneficii compuse din minute si SMS-uri nelimitate in reteaua Digi Mobil, sute de minute nationale, pana la 4 GB trafic de date in reteaua proprie la viteze 3G de pana la 21,6 Mbps si 100 MB pentru date mobile in roaming national.

Digi are in oferta 2 optiuni care pot fi activate oricand cu cate 2 euro (fara TVA):

  • Optiunea Hipsterova, cu un credit valabil o luna – include minute si SMS-uri nelimitate in reteaua Digi Mobil, 150 de minute nationale, 1 GB trafic de date si 100 MB pentru date mobile in roaming national.
  • Optiunea Diva, cu valabilitate 3 luni – include 200 de minute in toate retelele nationale, SMS-uri nelimitate in reteaua Digi, 2 GB trafic de date, 100 MB pentru date mobile in roaming national

Cu 3 euro (fara TVA), consumatorii pot opta oricand pentru:

  • Optiunea Bogatinov, cu valabilitate o luna, continand minute si SMS-uri nelimitate in reteaua Digi Mobil, 250 de minute nationale si internet mobil 2 GB.
  • Optiunea Deluxovici, cu valabilitate 3 luni, include 350 de minute in toate retelele nationale, SMS-uri nelimitate in reteaua Digi Mobil, 3 GB internet mobil si 100 MB in roaming national.

Cei care au nevoie de mai multe minute nationale si mai mult trafic pentru internet, pot opta, la 4 euro (fara TVA), pentru:

  • Optiunea Dinerovich, cu valabilitate o luna, incluzand minute si SMS-uri nelimitate in reteaua Digi Mobil, 400 de minute in retelele nationale, 3 GB trafic de date si 100 MB pentru date mobile in roaming national.
  • Optiunea Bashtanov, cu valabilitate 3 luni, continand 450 de minute disponibile in toate retelele nationale, SMS-uri nelimitate in reteaua Digi, 4GB trafic de date in Digi Mobil si 100 MB in roaming national.

Optiunea Extranet 1GB, de 1 euro (fara TVA) cu 1GB de internet mobil si valabilitate o luna, poate completa oricare dintre optiunile mentionate anterior.

Pentru mai multe detalii precum si pentru informatii cu privire la tarifele practicate dupa terminarea minutelor incluse puteti accesa rcs-rds.ro/prepaid

  1. Și semnal din parti.

  2. Din cate mi-am dat seama pana in acest moment, astia de la DIGI ofera unul dintre cele mai bune servicii de internet de pe piata. Vin cu oferte noi mai tot timpul. Cred ca merita sa fie lideri de piata 🙂

    Cristian Iosub