Web Analytics

Digi.Oriunde VoIP pentru iOS

RCS&RDS a lansat aplicația Digi Oriunde pentru telefoane Android pe la sfâșitul lui iunie, promițând că aplicația va fi disponibilă curând și pentru iOS.
Au trecut două luni și pe 29 august a fost aprobată aplicația în Apple Store.
Prin intermediul acesteia se pot efectua apeluri telefonice în orice rețea mobilă din România. Apelurile sunt gratuite doar în rețeaua RCS&RDS și se aplică un tarif pentru apelurile efectuate în Orange, Vodafone sau Cosmote.

Digi Oriunde permite efectuarea de apeluri prin intermediul internetului atât via Wi-Fi cât și prin 3G. Vedeți o serie de capturi de ecran din intermediul aplicației. O puteți descărca din Google Play pentru Android sau din App Store pentru iOS
Link către siteul Digi unde puteți regăsi info tarife și informații privind crearea contului în Digicare :
http://rcs-rds.ro/telefonie-mobila-digi-mobil/servicii-optionale/digi-oriunde

20120908-232903.jpg

20120908-234254.jpg

 

Later edit : Aplicația este disponibilă tuturor utilizatorilor . Dar pentru a iniția apeluri către numere de telefon, e necesar să aveți un abonament DigiMobil România. Fără abonament, poate fi accesată dar apelurile vor putea fi inițiate doar între utilizatorii de aplicație, gen Viber.

În nici 2 luni au schimbat informațiile de pe site de vreo 3 ori. La un moment dat afișaseră și tarifele de prepaid. So, epic fail cu mână de lucru rromânească

Subiecte:

BlogInternetTelefonie

  1. “Acest serviciu nu poate fi activate deoarece, conform datelor noastre, nu aveti nici un numar de telefon DigiMobil.”
    de vis…. nu gaseste ca mai am 2 nr la ei…

    • Mda, sugiucul merge doar pt abonatii telefoniei mobile digi. Cartelarii raman pe afara ….

  2. aşadar pot să uit de asta?

    Cristian Iosub