Digi Play gratuit

Daca esti abonat sau te abonezi la Fiberlink 300, Fiberlink 500 si Fiberlink 1000 sau daca te abonezi la Digi Mobil primesti Digi Play fara costuri suplimentare pana la 31 decembrie 2016!  Si cu numai 5 lei lunar daca esti abonat la oricare alt serviciu Digi.

Dacă nu ai activat un cont Digi Play, beneficiezi de oferta promotionala daca iti activezi un cont pana la 31 decembrie 2015. Daca aveai un cont Digi Play deja activat la data de 31 august 2015, primesti automat acces liber la Digi Play!

 

Ce inseamna Digi Play pentru tine

Digi Play inseamna divertisment de calitate, oferit in conditii tehnice premium! Ai acces la o platforma de divertisment online, cu un continut bogat.

Iti punem la dispozitie o biblioteca video variata de filme si seriale, pe care o vom imbogati in fiecare luna cu noi productii cinematografice. Poti viziona filme celebre din cinematografia internationala, dar si seriale cunoscute si indragite de publicul larg.

Toata familia ta se poate bucura de experienta Digi Play! Vei gasi aici divertisment de calitate, care va acoperi preferintele intregii tale familii: de la filme de dragoste la cele de actiune, de la comedii la aventura, de la fictiune la animatie, de la drama la triller si, in curand, documentare si continut dedicat copiilor.

 

      Cristian Iosub