Web Analytics

DigiMobil Italia – înșelăciune

Acest articol reprezintă continuarea articolului în care expuneam discuția cu departamentul de relații cu clienții și motivele pentru care am ajuns în pragul de reclamangiu DigiMobil.

Știați că DigiMobil Italia, societate ce își desfășoară activitatea în conformitate cu legislația Italiei ( DIGI ITALY S.r.l. con sede legale in Via Giovanni Bensi n. 1, Milano (Mi), con Codice Fiscale e Registro Imprese Milano – 06847480966, REA Milano 1918903) își stabilește propriile reguli de utilizare a serverelor în conformitate cu fusul orar al României?

O să spuneți : “și ce?”. Păi hai să vedem. Eu am o cartelă pe care mai am 60 minute de convorbire. Pe data de 31 august la ora 23:00 îmi sunt suspendate serviciile pentru că este defapt ora 00:00 în România iar HLR fiind ținut în România, fusul orar este aplicat ca atare. NU este scris nicăieri. Asta poți afla doar apelând departamentul de relații cu clienții. Dar cine e doritor de senzații tari, îi sugerez să aibă siteul ăsta deschis atunci când sună, pt a putea explica și fetelor din call center care le e jobul defapt.

DigiMobil se laudă pentru calitatea serviciilor oferite și pt infrastructura nouă. E pe naiba nouă pt că e pe arhitectura H3G Italia, un operator mic, prost și fără semnal în marile orașe. Deci în afara orașelor poți să arunci telefonul direct.

Tarifele precizate pe site nu includ și regula de consum specifică sau principiile de funcționare ale opțiunii de 300  minute în RDS . Practic opțiunea e jepcară de 4 euro lunar. Nu poți avea o cartelă DigiMobil fără opțiunea de 300 minute în Digi.

Revenind la prosteala pe față a DigiMobil Italia, ei au serverele (HLR) în România. Fusul orar e stabilit conform României. Chiar dacă eu nu am nici o treabă cu România. E ca și cum Vodafone ar avea fusul orar al Angliei, Orange pe cel al Franței și Cosmote pe cel al Greciei. Dacă mâine DigiMobil vinde unei companii din Alaska, atunci să vezi show porno cu call centerul lor. Vor avea toată baza de date pe fus orar din Alaska. Deci când e 00:00 în Alaska, atunci mi se reactivează opțiunea.

Așadar, dragă DigiMobil, dragi clienți actuali și Doamne ferește potențiali : de ce opțiunea mea este stabilită conform fusului orar din România? De ce vă dau bani ca la ora 23:00 să nu mai pot apela? De ce?

De ce când apelez și reclam o problemă mi se dă peste bot? În viață am și alte ocupații, nu sunt de fel reclamangiu, procesoman sau ce alte sinonime mai există. Dar ajung la o vârstă, pregătire și viziune , la care nu mai suport să văd prosteala, falsitate și japcă din partea unor mucoși. Acest articol nu este un plâns virtual, ci e o atenționare a celorlalți utilizatori !

De ce cartelele de 5 euro sunt vândute de TOȚI dealerii DigiMobil cu 6 euro? De ce o reîncărcare de 10 euro costă 12.4 euro pe când la toți ceilalți operatorii TVA-ul este inclus în cei 10 euro? Atâta timp cât un produs sau serviciu este vândut pe teritoriul Italiei, respectați în morții ei legislația Italiana, nu bagabonțeala românească produsă de fetițe seara în cluburi maneliste.

Ești/vinzi/produci în Italia? Respectă legea.  O respecți pe cea din România? Atunci ți-o voi da românește și eu.

Concluzie : DigiMobil Italia, cu sediul în Italia, aplică tariful din România peste valoarea reîncărcării.  DigiMobil Italia, cu sediul în Italia, aplică fusul orar din România.  DigiMobil Italia, cu sediul în Italia,are call centerul în România, plin de bagaboante analfabete. DigiMobil Italia, cu sediul în Italia, aplică prosteala și japca tipic importată din România. DigiMobil Italia, cu sediul în Italia, are serverele în România. DigiMobil Italia, cu sediul în Italia, folosește tehnologia VoIP prin H3G pt a scuti costurile de interconectare. Taxa la răspuns fiind de 15 eurocenți din care doar 6.9 eurocenți reprezentând cheltuielile de interconectare. Restul intră în buzunarul DigiMobil.

Subiecte:

BlogCalatoriiInternetJoburi

      Cristian Iosub