Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este prima sursa de know-how, inspirație si studii de caz pentru comunitatea specialiștilor în promovare online din Romania. Anul acesta, pe 14 si 15 aprilie 2021, evenimentul reunește unii dintre cei mai buni practicieni in marketing din Romania și vorbitori cu experiență, pentru a oferi idei noi brand-urilor de pe piata noastră.

Digital Marketing Conference – 14 aprilie

Conferința reuneste superstaruri locale cu scopul de a oferi un mix de cunostinte, know-how valoros și inspirație la nivel înalt. Descoperi cele mai bune tactici de marketing și cele mai realiste tendințe ale momentului!

Digital Marketing Strategy Masterclass – 15 aprilie

Intri în contact cu partea practică a marketingului cu o sesiune specială gandită ca un laborator de idei, care se concentrează pe modul de implementare a tehnologiilor și soluțiilor pe platformele digitale.

Sesiunea de training pe care o voi susține în cea de a doua zi va aborda e-mail marketingul, unul dintre cele mai vechi și folosite canale de comunicare în sfera digitală.

Înscrierile se pot face pe site-ul evenimentului si ai 10% discount dacă adaugi codul IOSUB10 în secțiunea specifică codului de reducere din procesul de înregistrare: digitalforum.ro/inregistrare

digital marketing forum
      Cristian Iosub