Discount 15% la Floria.ro

Undeva in siteul Floria.ro este ascuns un pop-ul de inscriere la newsletterul magazinului si asteapta sa fie descoperit. Dupa inscrierea la newsletter primiti pe email un cupon de reducere de 15% din prima comanda efectuata pe site. Floria ofera servicii complete de livrare flori prin curier la domiciliu in intreaga tara iar pe siteul acestora poti comanda cu plata prin SMS, card, ordin de plata sau ramburs (fara taxe suplimentare).

Partea frumoasa este ca fotografiile produselor de pe site sunt reale astfel incat sa poata vedea cumparatorul exact cum va  arata produsul livrat. Pentru comenzile din Bucuresti se trimite pe email fotografia buchetului ce urmeaza a fi livrat ! Sunt foarte multe accesorii ce se pot comanda in afara de flori : vaze de flori, cosulete, ursuleti, bomboane de ciocolata etc.

O idee intr-adevar buna este cea de abonament zilnic/saptamanal/lunar. De exemplu, abonamentul O zi 9 in fiecare zi . Te gandesti la ea in fiecare zi? Arata-i si ei! Trimite-i un buchet de 9 trandafiri in fiecare zi. Abonamentul “O zi 9 in fiecare zi” cuprinde 5 buchete de cate 9 trandafiri, care se vor livra in 5 zile consecutive. Tu alegi culoarea trandafirilor si prima zi de livrare a buchetelor.

La comenzi de peste 300 RON puteti ajuta la plantarea unui copacel 🙂

In cadrul campaniei *”Salvezi natura cu fiecare comanda de la Floria*”, pentru orice comanda de peste 300 de lei pe care o livram, plantam un copac in padurile din jurul Bucurestiului, insotit de o placuta cu numele “parintelui spiritual” – nume pe care tu il alegi.

Evident, dupa plantare iti vom trimite poza copacului si coordonatele geografice exacte ale acestuia, pentru a il putea vizita oricand vei dori.

  1. Da-ne si nou codul de reducere de 15% plssss 🙂

  2. […] cu comanda în maxim două ore . Despre floria.ro am mai scris și în perioada în care ofereau discount-uri de 15%, când am oferit două vouchere de reducere de 30% cititorilor acestui blog și în plus am […]

    Cristian Iosub