Disponibilizari masive la RomTelecom cu salarii compensatorii

#PeSurse  Romtelecom tocmai si-a anuntat angajatii ca pot solicita incetarea contractului individual de munca prin acordul partilor, cu data de 1 august 2014, ultima zi lucrata in companie fiind 31 iulie 2014.

Angajatii care indeplinesc toate conditiile (pentru ca sunt cateva conditii) pentru a beneficia de “schema voluntara” vor primi din partea companiei fie:

  • suma de 100.000 lei brut sub forma unui bonus cu posibilitatea de a se angaja la o alta companie concurenta, fie
  • o indemnizatie de neconcurenta care va fi calculata in conformitate cu prevederile legale in vigoare si nu va putea fi mai mica de 100.000 lei brut, in conditiile asumarii de catre salariat a unei obligatii de neconcurenta.

Istoria se repeta! Oamenii se vor bucura la cei 100.000 RON, o parte isi vor petrece anii ramasi pana la pensionare linistiti, iar o alta parte vor cheltui banii in primele 6 luni cautand ulterior un post de munca la fel de bine platit.

Daca ne ghidam dupa zvonuri, se pare ca Deutsche Telekom este de acord cu achizitionarea pachetului de 46% din actiuni din partea statului roman, dar in conditiile sale. Ah, nu stiati ca statul roman este inca actionar (45.99% sa fiu mai exact) si ca cei 100.000 ron / angajat sunt parte din contributiile cetatenilor? 🙂

cst_rtc

Recomandarea săptămânii
Gazduire web

Tags:

BlogJoburi

  1. Uite un motiv in plus pentru care ma bucur ca am plecat acum 6 ani din România si nu plătesc nici măcar o lira statului roman . O tara condusă de mafioti cu infiltrații adânci in structurile private.

  2. Aproape 24.000€ salarii compensatorii pentru ce? De cand se negociaza disponibilizarile? Ce au facut oamenii aia ca sa merite atatia bani???

  3. 100000 brut inseamna ~15000 euro net si cred ca este plafonul maxim. Cineva cu 1500 lei net/luna nu cred ca primeste atat

    Cristian Iosub