Doi jurnaliști pe care îi apreciez

Senzaționalul este peste tot. Deschizi GSP și vezi un titlu Incendiar, senzațional și vreo rămâne prost dacă nu deschizi să vezi vestea extraordinară care va schimba tot ce înseamnă fotbal în România. Dai click și vezi că a fătat nevasta unui jucător. Bun, adăugam atunci GSP în blocklist, alături de alte 30 de siteuri care șad din aceleași motive la loc de cinste acolo.

Jurnalul Național a stat vreo 3 ani în lista siteurilor blocate tocmai datorită senzaționalului pe care Tucă & co îl promovau. E greu să faci jurnalism de calitate înconjurat de titluri incendiare, senzaționale, bombă. E ca și cum ai încerca să susții concerte de balade rock în Ferentari. Când trece Guță, sar meleoanele iar tu stai și tânjești de pe margine până vei învăța să cânți manele chiar dacă ai studiat toată viața rock.

Astăzi, doi gagii de la Jurnalul.ro au publicat un articol cu titlul FOTO. Doi POLITEHNIŞTI surprinși făcând SEX în amfiteatru! . Am văzut ceva shareuri pe Facebook și nu am băgat de seamă dar când a ajuns viralizat articolul, am scos juralul.ro din blocklist și am deschis așa zisa galerie de pe site pentru că nu prea se legau lucrurile…titlul spunea că sunt politehniști, dar ăla avea față de chinez toată ziua.

Articolul începe plauzibil dar se termină într-o notă plină de sinceritate din partea celor doi jurnaliști ( Cristi Severin și Cristian Ionescu) pe care îi voi citi zilnic de acum încolo :

Hârjoneala lor a fost sesizată de studentul însărcinat cu monitorizarea sistemului video de supraveghere, care a savurat din plin faţa celor doi în care i-a anunţat că au fost filmaţi.
Monitorul n-a stat prea mult pe gânduri şi a publicat imaginile pe internet, spre fericirea tuturor celor care vor vizita acest articol extrem de imbecil!, pe care îl puteţi citi doar fiindca avem nevoie şi de traficul celor ca voi! 😀

Ca să elimin orice dubiu cu privire la autenticitatea articolului, iată un clip video demonstrativ urcat pe ScreenCast.

      Cristian Iosub