Donez doua domenii .ro plus hosting 1GB

În această seară mi-am anunțat dorința de a dona doua domenii .ro în cadrul emisiunii BlogatuTV.

Așadar, ofer drepturile de utilizare pentru domeniile Crow.ro și DăColțu.ro.
Tot ceea ce trebuie sa faceți este sa lăsați intr-un comentariu la acest articol motivul pentru care ați dori unul din aceste doua domenii si ce veți face cu acesta

Împreuna cu Marius (blogatu.ro) voi analiza comentariile voastre si cea mai buna idee dezvoltare a domeniilor puse la bătaie va câștiga domeniul respectiv plus un pachet de share hosting (acces ftp, mail, mysql) pe contul meu de gazduire, in limita a 1GB.
Termen limita : 20.04.2013, orele 23:59.

START !

 

 1. Nu vreau sa par ca si cum as cersii acest domeniu insa vreau sa aruncati o privire pe http://strumful-alteia.blogspot.ro … Da … sunt la inceput si vreau sa o fac asa cum trebuie ! Indrumat de Locco am ajuns pe pagina ta si vreau sa zic ca in acest moment chiar am nevoie de http://www.dacoltu.ro pentru mine si eventualii cititori ai mei ! Nu am de gand sa lansez cine stie ce proiect ci vreau un domeniu propriu ptr mine ! Deci daca te-am convins strumful.alteia@***.com este adresa mea de mail ! Tine-ma la curent!

 2. […] aceasta seara in cadrul emisiunii Blogatu Live Tv , Cristian Iosub a facut un anunt super strong ! Donez doua domenii .Ro … imediat am luat legatura cu fratiorul meu Strumful Alteia si l-am intrebat daca este dispus […]

 3. Salutare,

  Eu as opta pentru http://dacoltu.ro.
  As lansa un blog in care sa fie prezentate/dezbatute diverse intamplari stranii sau actiuni/meserii periculoase si repercusiunile lor. 🙂

 4. Ceea ce sigur pot spune, este ca urez success participantilor. Eu unul am destule domenii .ro , .com , .info si altele.. deci.. nu prea mai am nevoie de asa ceva. 😀

 5. Domenii…..si punct Ro pe deasupra ? Perfect … merg pe Crow.ro … vreau sa-l fac pentru solutii web … daca exista hostgator … de ce sa nu existe si Crow.Ro ? Mi-ar prinde bine … acum ramane la alegerea ta ! Sa auzim numai de bine !

 6. As dori eu dacoltu.ro pentru un blog despre cele mai ciudate feluri de a muri, am ceva resurse asa ca daca te hotarasti astept cu placere domeniul.

 7. Eu aleg crow.ro, un blog despre mate-info, informatii, probleme si asa mai departe. Pe langa blog va fi creat si un forum bine inteles un forum pentru studenti.

  • CRISTIAN IOSUB 14 aprilie 2013 at 20:41

   Detaliaza un pic ca e interesantă ideea. Legătura dintre numele crow si matematica… (Crow e cioara in engleză)

 8. Cristi, parerea mea ar fi sa le dai in “arenda” unuia de n-are blog cu domeniu propriu. Ca asa, sunt multi care au 100 de domenii, dar unu moca nu le strica.

 9. se poate ava un domeniu cu diacritice în nume? pe bune? sună bine! că “daucoltu” sună ca dracu

 10. Am un plan mult mai bun, voi folosi crow.ro (daca il voi castiga) pentru un blog de amuzament, videoclip-uri haioase, poze funny si asa mai departe.

 11. CRISTIAN IOSUB 20 aprilie 2013 at 18:28

  Cu mică întârziere vin si castigatorii :
  @Ștrumful Alteia primește DăColțu.ro și @LoccoChicco va avea Crow.ro. In seara aceasta voi trimite datele de acces pe emailul lăsat în comentarii.
  Bafta multă !

 12. Ce s-a intamplat cu domeniul Crow.ro?

  Cristian Iosub