Download Windows 10 Technical Preview

Windows 10 este noul Windows prezentat de Microsoft. Nu se va numi Windows 9, cum s-a vehiculat, ci Windows 10 și va fi pentru toate tipurile de sisteme de calcul folosite în prezent.

Pentru a va asigura ca puteti instala aceasta versiune de Windows 10 verificati daca intruniti cerintele de sistem hardware:

 • Procesor: 1 GHz sau mai rapid
 • Memorie RAM: 1 GB pentru versiunea 32-bit sau 2 GB pentru 64-bit
 • Spatiu necesar pe HDD: 16 GB
 • Chip video: Microsoft DirectX 9 cu driver WDDM

 

Product Key (aplicabil pentru ambele versiuni de mai jos): NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR

Windows 10 Technical Preview expira pe data de 15 aprilie 2015. Incepand cu data de 1 aprilie 2015 veti primi notificari pentru a face upgrade la o versiune superioara.

Important: Windows 10 Technical Preview este disponibil doar in limba engleza, chineza simplificata si portugheza braziliana.
Daca rulati Windows 8.1, Windows 8, sau Windows 7 iar limba sistemului de operare nu este engleza, chineza sau portugheza braziliana, trebuie sa stiti ca prin upgrade vi se vor pastra doar fisierele personale, nu si programele instalate sau setarile Windows-ului. Daca rulati Windows 8.1, Windows 8 sau Windows 7 si ati instalat un pachet lingvistic sau un language interface pack (LIP), acesta va fi dezinstalat atunci cand instalati Windows 10 Technical Preview.

Varianta Technical Preview este una cu bug-uri ce vor trebui semnalizate si reparate pana la distribuirea versiunii finale a lui Windows 10.

 

Descarcati / Download Windows 10 (x64 – 64 de biti):  Link (4.10 GB)
Descarcati / Download Windows 10 (x86 – 32 de biti):  Link  (3.16 GB)

 

VRG_1062

 1. Nu are nimic spectaculos momentan…e un Windows 8 cu licenta gratuita.

 2. Pare destul de interesant noul Windows. D-abia astept sa il incerc si eu. Multumesc pentru link-urile de download.

 3. Mi se pare ca este o combinatie destul de reusita, la prima vedere, intre Windows 7 si Windows 8. Acum ramane de vazut daca am dreptate sau nu, atunci cand il incerc.

 4. L-am testat si merge foarte bine. Sunt foarte multumit de noul Windows. Am luat si eu de aici versiunea pe 64 de biti.

 5. In curand o sa il testez si eu. Mersi pentru link-uri de download.

  Cristian Iosub