Draga Vanghelie

Iti scrie cu drag un cetățean, contribuabil, din sectorul pentru care deții funcția onorifică de primar.

Trec in fiecare zi pe lângă complexul Prosper. Stii matale, ăla plătitor de taxe multe. Or not. Aș vrea dacă ai matale amabilitatea, care este, să vorbești cu nește băiețași de la ridicări sau măcar de la rutieră, să mai elibereze din locurile de parcare. Care este.

Citesc almanahe, dar citesc și semne rutiere iar parcările din zonă sunt puține. Așa puține câte sunt, ele sunt marcate ca parcări. Din păcate, zona este plină de nește băiețași care au transformat zona Prosper – Sebastian într-un Autovit de sectorul 5.

Știi și matale că p’acilea pe la noi prin sector e mulți bagabonți. M-ar durea inima să văd atâtea mașini aduse din Germania cum le zgârie vreun nenorocit cu cheia noaptea pentru că matale ești prea ocupat să aplici hotărârile de guvern care interzic parcarea mașinilor cu scop comercial în locurile de parcare și intersecții. Ar trebui să fie așa ceva pentru că prin Ploiești se poate. Nu sunt multe mașini…vreo 34 cale de o stație!

Nu, vânzarea lor nu este o soluție pentru că a doua zi vine surioara ei și îi ia locul. Tot pt vânzare.

Deci, ce zici? Lăsăm așa mașinile să le zgârie bagabonții noaptea sau aplicăm legea și luăm dracului mașinile de acolo ca să fie folosit spațiul pentru parcare? Sigur au și asigurare să mute mașinile. Or not…

marian-vanghelie

 

      Cristian Iosub