Dream Residence (P)

Achizitionarea unei noi locuinte este unul dintre cele mai importante momente ale vietii. Pentru multi dintre noi, acest pas coincide cu intemeierea unei familii.
Cel mai bine este sa te orientezi spre cumpararea unui apartament nou, deoarece aceasta decizie iti garanteaza siguranta investitiei. Multe dintre apartamentele vechi, din blocuri construite in anii 1960-70 au numeroase dezavantaje:
– Instalatiile vechi
– Pierderile de caldura prin peretii insuficient izolati termic
– riscul seismic
– gradul de uzura tehnica
– amplasarea in zone aglomerate, cu un nivel ridicat al poluarii

Toate acestea reprezinta motive pentru care valoarea imobilului nu va creste in timp, asa cum se va intampla cu proprietatile noi odata cu incheierea crizei financiare.

Apartamentele noi au numeroase avantaje:
– confortul sporit fata de cele din blocurile vechi
– posibilitatea alegerii finisajelor dorite
– instalatii noi
– izolatia termica exterioara
– centrala termica inclusa(in majoritatea cazurilor)
– suprafata generoasa a teraselor sau balcoanelor
– locul de parcare la subsolul imobilului sau in exterior

Ansamblurile rezidentiale noi sunt construite cu materiale de calitate, beneficiaza de o locatie buna si de infrastructura completa. Aceste imobile sunt insa putin mai scumpe decat imobilele vechi, atat din cauza pretului mai mare al terenurilor pe care au fost ridicate cat si ca urmare al pretului materialelor de constructie.
In ultimii ani cumparatorii au devenit interesati de calitatea constructiei ansamblurilor rezidentiale si de locatia noilor ansambluri, devenind mai selectivi, pe langa locatie, valoarea estetica si calitatea proiectelor au devenit criterii importante in luarea deciziilor de achizitionare a unui apartament.

Eu m-am gandit ca zona de sud a Bucurestiului este un loc bun pentru o investitie imobiliara si, pe langa finantare proiecte imobiliare, am cautat pe net apartamente de vanzare. Am descoperit proiectul companiei Dream Residence, care ofera apartamente cu doua camere la un pret foarte bun pentru cei care doresc sa achizitioneze apartamente 2 camere Rahova cu finisaje foarte bune si cu un pret convenabil, potrivit perfect cu nevoile cumparatorului din clasa mijlocie.

image

      Cristian Iosub