Cat dureaza instalarea DigiTV?

Experientele cu diverși furnizori de internet/televiziune/telefonie depind de mulți factori, de la proceduri interne ale companiei până la sictirul sau buna dispoziție a workerului.

Cu RCS RDS m-am mai contrat în trecut pe diverse teme, luna asta mi-am dat seama ca am plătit ultimele 3 facturi un stick internet care trebuia să fie gratuit din cauza unei erori umane, deci este e departe cel mai bun serviciu.

Ieri am fost într-o sucursală RCS RDS pentru a încheia un contract de televiziune. La ora 12:30 am terminat de semnat cu promisiunea ca minim marți poate să vină cineva, e perioadă aglomerată, dar voi fi sunat inainte. Peste nici 15 minute am fost contactat cu propunerea de a veni echipa de instalari astazi.

Băieții au fost punctuali, extrem de rapizi si au lucrat cu grija (din cate vad pe PV este o firma subcontractata pt instalari) fără să dărâme jumătate de perete cu bormașina cum erau să facă ăia de la UPC acum câțiva ani. Din câte am înteles tocmai veneau de la o lucrare din zonă și de aceea s-au putut lega cu lucrările una după cealaltă. Dacă nu aveau lucrare în zonă, probabil aș fi așteptat până marți-miercuri.

Nu există furnizor perfect și cu siguranță voi avea ceva de reproșat RCS-ului mai târziu. Dar momentan serviciul de instalare a decurs impecabil.

 

DIGI TV

Recomandarea săptămânii
Gazduire web
 1. Mai vând analogic? Sau doar digital?! 🙂

 2. @MARIUS: In provincie inca au abonament TV analogic la 25 fata de 29, dar ti-l baga pe gat daca vrei sa te abonezi doar la internet…

  • În rural analogicul este 20 de lei, se numește Analogic Popular, digitalul este 25 de lei și nu ți-l bagă nimeni pe gât dacă nu iei internet.
   În rural se furnizează pe EOC, deci rețeaua permite doar CATV!

 3. Si nu te-au pus sa platesti materialele? Ca instalarea nu mai e gratuita 🙁

 4. Majoritatea firmelor de net. de la noi sunt cam praf. Vestea “bună “e că la alţii prin UE e jale..

  Cristian Iosub