eMAG lansează Genius

eMAG Genius

eMAG lansează Genius, serviciul premium prin care membrii pot face cumpărături nelimitate cu livrare rapidă și gratuită, plus alte beneficii exclusive.

  • Membrii pot comanda nelimitat cu transport gratuit
  • Disponibil în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, dar și localitățile limitrofe acestora
  • În București: 7 zile din 7 livrare a doua zi, chiar și comenzile plasate sâmbăta până la miezul nopții vor fi livrate duminica
  • Sute de mii de produse care acoperă orice nevoie: articole pentru casă, cărți, îmbrăcăminte, jucării, băcănie, băuturi, electronice, electrocasnice și IT
  • 60 de zile retur gratuit
  • Doar 8,25 lei pe lună plătibil anual, indiferent de numarul de comenzi plasate

eMAG Genius este disponibil la lansare în cinci orașe mari din țară: București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, dar și localitățile limitrofe acestora. Livrarea este rapidă, orice comandă plasată de luni până vineri, până seara târziu, este livrată a doua zi. În plus, în București, pentru comenzi plasate până la miezul nopții, livrarea se face a doua zi, 7 zile din 7, inclusiv duminica.

La easybox sau la showroom, transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, pentru orice produs Genius – chiar și pentru o ciocolată. Pentru livrarea acasă, membrii vor beneficia de transport gratuit pentru toate comenzile cu produse Genius care depășesc 100 lei.

Pe lângă livrarea rapidă și gratuită, membrii eMAG Genius pot comanda fără griji, întrucât beneficiază de extinderea perioadei de retur gratuit la 60 de zile, comparativ cu 14 zile perioada legală.

Clienții pot accesa serviciul premium eMAG Genius pentru echivalentul a 8,25 lei pe lună, plătibil anual. Înregistrarea este foarte simplă, accesând secțiunea Genius din aplicația eMAG sau intrând pe emag.ro/genius.

“Lucrăm de câțiva ani la acest serviciu, rezolvăm astfel cele mai importante cerințe ale clienților: livrare gratuită, livrare a doua zi pentru comenzi care pot fi plasate chiar și până la miezul nopții, livrare sâmbăta și duminica, retur gratuit 60 de zile, toate pentru o gamă de produse care acoperă orice nevoi. Pentru lansarea acestui serviciu, am investit în dezvoltarea gamei de produse, a serviciilor de livrare rapidă, inclusiv în extinderea rețelei easybox, care a ajuns la 500 de lockere, precum și în depozite uriașe pentru a gestiona o gamă mare de produse. Probabil acesta este cel mai important serviciu lansat până acum de eMAG, reușim astfel să salvăm clienților timp și bani”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

În ultimii ani, gama de produse disponibilă pe eMAG a crescut foarte mult, iar clienții au început să comande tot mai des din diverse categorii. Un exemplu în acest sens îl reprezintă interesul peste așteptări arătat produselor de băcănie și băuturi, categorii lansate în urmă cu o zi. Ca întotdeauna, venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, iar de data aceasta, prin eMAG Genius, vrem să îi ajutăm să se bucure nelimitat de cumpărături cu livrare rapidă, fără grija costurilor de transport. Serviciul premium eMAG Genius este abia la început, ne propunem să dublăm gama de produse Genius până la finalul anului, să adăugăm noi beneficii, dar și să extindem în mai multe orașe, începând cu Timișoara, din luna iulie
Andrei Șercanean, Business Development Director eMAG
eMAG Genius Abonare

Tags:

Gânduri bune
Lansare

      Cristian Iosub