eMAG mobile app

Din 26 si 28 noiembrie au fost lansate aplicațiile iOS și Android eMAG ! Aceleasi servicii, mai multe beneficii! Cu aplicatia de buzunar de la eMAG poti comanda rapid si in siguranta produsele pe care ti le doresti, de oriunde si oricand. E mai usor sa fii spontan, sa improvizezi sau sa faci o surpiza cand poti comanda orice iti trece prin cap, direct de pe mobil!

Ai acces rapid la cea mai variata gama de produse IT, electronice si electrocasnice, gadgeturi, jucarii si produse pentru copii, carti, muzica si filme, chiar si RCA si rovinieta. Beneficiezi de aceleasi servicii de calitate cu care te-ai obisnuit: extragarantii, cumparaturi in rate, plata ramburs sau cu card, 30 de zile drept de retur si deschiderea coletului la livrare. In plus, in contul tau ai la indemana in orice moment istoricul comenzilor si facturilor, wishlist-uri, informatii despre livrare si datele de facturare.

Sunt fan al aplicatiilor mobile îmi place trendul alibaba, ebay, amazon de a dezvolta aplicatii pentru dispozitivele mobile. Alibaba poate fi deschizător de drumuri pe această piață aducând inovație și exploatând la maxim serviciile mobile. Acum câteva zile am primit o notificare push prin care eram anunțat că este discount de 10% la nu știu ce haine de iarnă. Ieri am primit un alt push prin care eram anunțat că am shipping gratuit în România  dacă comand de minim 25$.  Sunt servicii de notificare si analiză a utilizatorilor extrem de bune pe care dezvoltatorii încep să le utilizeze tot mai frecvent. Să sperăm că și eMAG va exploata la maxim optiunile și serviciile mobile.

Cu părere de rău trebuie să spun: Adio eMAG.ro. Adio m.eMAG.ro. De câteva zile avem o nouă jucărie și de pe aceasta îmi voi face cumpărăturile !

Link download aplicație iOS eMAG : itunes.apple.com/emag.ro

Link download aplicație Android eMAG : play.google.com/ro.emag.android 

  1. si comisioanele noastre unde fug?! 🙁

  2. Trebuiau sa apara si aplicatiile. Pe cand o aplicatie si pentru sistemele de operare pe Windows Phone?

  3. Imi place aplicatia de pe android. O pot folosi foarte usor.

  4. Inca nu am incercat sa comand prin aplicatie mobila. Cred ca azi cand face emag 13 ani si sunt reduceri mari, o sa comand si eu ceva.

  5. Nice…Pot comanda acum si de pe smartphone. Meritam o aplicatie de acest gen mai ales ca la emag sunt cele mai bune preturi.

    Cristian Iosub