eMAG showroom Băneasa

eMAG a deschis în Băneasa Mall – Galeria Mobexpert Băneasa cel mai mare showroom din România.

Având o suprafață de 25.000 mp, noul showroom pare să fie mai mare chiar si față de primul showroom eMAG, cel din Crângași și este amplasat în locul fostului magazin Flanco.

În perioada 15 Septembrie 2018, ora 10:00 – 13 octombrie 2018, ora 21:00, eMAG va derula, in incinta showroomului eMAG Baneasa din Galeriile Mobexpert, o ofertă specială sub denumirea de Oferta deschidere showroom eMAG Baneasa. Sunt incluse in ofertă produsele comercializate de eMAG exclusiv in incinta showroom-ului eMAG Baneasa din Galeriile Mobexpert deci nu veți regăsi aceleași prețuri și online însă puteți vedea produsele disponibile în ofertă aici emag.ro/campaign/deschidere-baneasa .

eMAG și-a început activitatea în anul 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul și produse de birotică, fiind înființat de Radu Apostolescu, Dan Teodosescu și Bogdan Vlad. În anul 2009, 51% din acțiunile companiei au fost cumpărate de Asesoft Distribution, iar director general al eMAG a devenit Iulian Stanciu. Prin 2012, fondul de investiții Sud African Naspers a achiziționat 70% din acțiunile eMAG iar prin 2014, ultimul dintre fondatorii companiei, Radu Apostolescu, a renunțat la acțiunile deținute, respectiv 8,4% din acțiunile eMAG, acestea fiind preluate de către Iulian Stanciu și de grupul Naspers. Astfel Iulian Stanciu deține ~25% din eMAG, iar grupul Naspers 75%.

eMAG Baneasa Mobexpert

Recomandarea săptămânii
Gazduire web
      Cristian Iosub