eMag Talent Internship

eMAG a lansat în mai 2014 primul program de Internship pentru cei care vor să atingă următorul nivel în programare sau online marketing.

Perioada de înscriere pentru acest program s-a încheiat pe 6 iunie, primind 1.419 de CV-uri pentru cele 20 de poziții de stagiar deschise în primul program de internship „eMAG Talent Internship” dedicat pasionaților de programare și de digital marketing.

Pentru cele 17 locuri în echipa IT anunțate în secțiunea „Coding Arena” au aplicat 800 de studenți, iar pentru cele trei poziții în internshipul „webXperience”, deschis celor care vor să facă parte din echipa de marketing, s-au înscris 619 de aplicanți. Aproximativ 40% dintre înscriși sunt fete.

Cei mai mulți candidați sunt studenți în anul al II-lea la Universitatea Politehnică din București, Academia de Studii Economice (ASE) sau la Facultatea de Matematică și Informatică București.

Proiectele dezvoltate de aceștia vor fi implementate pe platforma eMag. Cei admiși vor folosi, în programul de internship „eMag Coding Arena” metodologia SCRUM și vor avea acces la cele mai noi tehnologii: Symfony2, Gearman, Memchached, RabbitMQ, SOLR, Varnish, MongoDB, PHPUnit. Stagiarii din internshipul „eMag webXPERIENCE” vor obține cunoștințe în următoarele zone: Web project management, Web analitycs, Wireframing, Web merchandising, UI & Graphic Design.

big-5

  1. eMag este o adevarata ferma de IT. Intr-o perioada aveau in Craiova un centru de programatori (cred ca încă il mai au)

  2. O saptamana intreaga s-a discutat despre intershio asa de odata, brusc(probabil ca e sezonul), intrebarea mea este, este platit acest intersip, platesti pentru el, sau e pur simplu practica fara plata?
    Despre cate ore pe zi munca vb?

    Cristian Iosub