eMAG va putea livra preferential in anumite zile și intervale orare

eMAG va introduce din vară un serviciu de livrare a comenzilor în intervale orare pe care clienții le pot selecta, prețul urmând să fie cuprins între 18 și 22 lei.

Într-o primă fază, vom introduce acest serviciu doar pentru produsele eMAG. Din 2018 vom introduce acest serviciu și pentru produsele vândute de partenerii noștri. În prezent, dacă vrei să primești produsele duminică, trebuie să optezi pentru serviciul de livrare în 2 ore și te costă aproape 40 de lei. Serviciul este disponibil doar pentru București și pentru anumite produse. Din vară, clienții vor avea opțiune să comande prin serviciul de livrare în anumite intervale orare, în București și în orașele în care eMAG are showroom-uri, adică în 11 alte orașe” – Iulian Stanciu.

Mai exact, livrarea unui produs în două ore este astăzi un serviciu disponibil doar în Bucuresti, nu și pentru localitățile din țară. In prezent, pentru livările prin curier, în funcție de categorie de produs (pentru aparate frigorifice, mașini de spălat vase, mașini de spălat rufe și uscătoare, aparate de aer condiționat, aparate frigorifice incorporabile, mașini de spălat vase incorporabile, cuptoare incorporabile, mașini de spălat rufe incorporabile, centrale termice, canapele și fotolii, precum și aragazuri și espressoare incorporabile) , eMAG taxează cu 14,99 lei, respectiv cu 24,99 lei, indiferent de valoarea comenzii. ​Pentru celelalte categorii de produse, livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 200 lei.

În cazul comenzilor cu livrare în aceași zi, serviciu disponibil în prezent doar pentru București, costul este de numai 19 lei. Costul pentru livrarea comenzii în două ore, în prezent, este de 39 lei, indiferent de valoarea acesteia. Livrările în showroom sunt gratuite, dar electrocasnicele mari nu pot fi livrate în magazine. Livrarea produselor eMAG la oficiile Poștei Române este gratuită doar pentru comenzile care au o valoare minima de 50 de lei. În cazul în care suma de plată pentru o comandă este mai mică de 50 de lei, costul de livrare este de 4,99 lei.

      Cristian Iosub